onsdag 24 februari 2010

Hemma!



Ja då var man hemma igen!
Snacka om kontraster, från +35 grader i skuggan till -15 när man klev av planet. Gud, vad vi frös kan jag ju säga.
Och inte nog med det, alla denna snön som fullkomligt har vräkt ner under denna tiden vi varit borta. Såg ju knappt vårat hus ;)
Så det har blivit en del motion iform av snöskottning. Gjorde en mjukstart igår med en halvtimmes promenad.
Semestern har varit underbar =) Solat och badat i massor. Vi tog en dagstur ut till Phi phi-öarna, och jag kan ju säga att jag aldrig i hela mitt liv sett något så vackert! Det var som att kliva in i ett vykort.
Jag har snorklat lite, tycker egentligen att det är lite otäckt men var roligt det var. Det var som att simma i ett stort akvarium med färgglada fiskar som man bara har sett på bilder eller tv innan.
Maten har varit jättegod men jag kan ju säga att jag kommer nog inte att äta ris på bra länge. Har änna tröttnat på det nu...
Jag återkommer snart med lite fina bilder...

torsdag 11 februari 2010

tjao fran Thailand =)

Sager hej har ifran Thailand =)
Hoppas att ni forstar vad jag skriver...
Vi har det underbat har! Idag har vi varit ute vid Nai Harn, en fin strand vid havet. Det var sa varmt! Sakert 35 grader. Sa gissa om vi har badat i massor. Ser ut som en helrod stekt svensk nu...
I borjan pa nasta vecka sa ska vi aka till Phi phi-oarna och titta lite.
Just nu sa aker vi runt i narheten och tittar. Barnen dom tillbringar 2 timmar om dagen i superkids-klubben. Sa jag och gubben hinner att prata och njuta av en iskall ol eller en god drink i solen. Lite shopping har det blivit ocksa. Men jag tycker att det ar jobbigt med prutningen. En del av dom ar sa fruktansvart pa och tjatar. Men manga som ar duktiga pa att pruta, dom far ju verkligen ner det till bra priser.
Tur att jag har en gubbe som ar bra pa det =)
Nej, kort och gott, Vi har det underbart har borte pa andra sidan. Jag njuter i fulla drag. Blir nog ett och ett annat kort sedan att visa nar jag har kommit hem...
Hoppas att ni har det bra ocksa dar hemma i Sverige.
Kram och hej! Vi syns och hors snart igen!

fredag 5 februari 2010

På söndag är jag framme =)


Till alla mina goa läsare =)
Jag har avbrutit mitt packande av resväskan en stund...Ville mest bara gå in här och säga; att vi syns och hörs här på bloggen om 2 veckor. Hoppas att ni kommer att sakna mig ;)
Känns fortfarande väldigt ofattbart att jag kommer att sitta på flygplanet imorgon och ännu mer ofattbart att jag ännu en gång ska få uppleva det exotiska Thailand igen!
Så "rivstarten" den får bli vilande ett tag. För jag kommer garanterat inte att tänka på viktnedgång när jag är där för att njuta.
Jag börjar nog få lite resfeber nu...har jag verkligen packat allt? Räcker det som jag har packat? Har jag glömt något? Tusen frågor och funderingar rör sig i huvudet just nu...men det är ju charmen med att resa ;)
Kram till er alla och jag kommer att sakna er bloggare ska ni veta <3

onsdag 3 februari 2010

Träning vecka: 4

Måndag; Gym bröst + mage 75 min + 5 min gåband = 80 min


Tisdag; Gym, rygg = 60 min


Onsdag;


Torsdag;


Fredag; Gym axlar+ 20 min gåband = 60 min


Lördag; Gym biceps+ triceps+lite mage= 60 min


Söndag;