
1 st Griskotlett fett bortskuret
1/2 stånd Broccoli
1 st Morot
7 st Champinjoner
1/2 gul Paprika
1/2 st Äpple
1/2 röd Lök
3 msk Keso 4%
1/2 msk Persilja
1 krm Salt
1 krm Peppar
1 port, fri Pasta fullkorn kokt
1 1/2 tsk Margarin flytande max 80%
Instruktioner
1.Dela och skiva grönsakerna, tärna äpplet. Fräs grönsaker och äpple i hälften av margarinet.
2.Stek kotletten i resterande margarin, krydda. Hacka löken fint, blanda med keso och hackad persilja. Servera kotletten med grönsaker, pasta och keso.
Källa: www.viktvaktarna.se
Hej!
SvaraRaderaNej! det gör inte ont!!!
visst dom plattar till men det går ju så fort, typ 5 min alltihop...
Ja! jag måste röra mig annars visar vågen uppåt, fattar inte det när jag följer pointsen, så idag blir det plus tror jag..
Ha en bra dag!
kram