2 portioner á 5,5 pts
2 kycklingfilér
1 dl Ajvar mild
1 dl VV fraiche
3-4 klyftor Vitlök
1 purjo
lite vatten + halv kycklingbuljongtärning eller 1 msk kycklingfond
timjan, salt och peppar
Valfri mängd potatis
Gör så här:
Finstrimla kycklingfileérna och bryn tillsammans med purjo, vitlök..
Blanda allt och koka cirkus 10 min.
Servera med klyftpotatis i ugn (utan fett) eller helbakade små potatisar
Källa: www.56kilo.se
Mums blir att prova framöver. alltid kul med lite nya reccept.
SvaraRaderaDu lägger ut mycket goa rätter... Hoppas du mår bra vännen! saknar dig =)
SvaraRaderakram
Det lät mycket gott! Ska jag testa någon gång :)
SvaraRaderamen nu har du varit borta länge...
SvaraRaderaMan saknar dig ju så mycket då..
Hoppas att du mår bra vännen.
Kram