tisdag 15 april 2008
HEMLAGAD FISKBURGARE
POINTS® värde | 6,5
Portioner | 1
Förberedelser | 10 min
Tillagningstid | 10 min
Svårighetsgrad | Lätt
fisk och skaldjur | En burgare som är hemlagad slår alla andra burgare med hästlängder.
| Den här är gjord på torsk och serveras med ett brunrostat bröd.
Ingredienser
1 liten filé Torsk, 150 g
1 msk Ströbröd (skorpmjöl)
50 g Yoghurt naturell lätt max 0,5%, 1/2 dl
5 skivor Gurka inlagd
1 st Tomat
1 skiva Bröd ljust/vitt, formfranska
2 tsk Margarin flytande max 80%
5 g Senap osötad, 1 tsk
Instruktioner
Mixa torsken till färs.
Blanda torskfärs med ströbröd och stek i flytande margarin.
Blanda samman lättyoghurt, senap och hackad smörgåsgurka.
Servera med tomat och rostat bröd.
Källa: www.viktvaktarna.se
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Åh det där lät ju gott!! Måste testa. Tack för mat inspiration.
/Minus
mmm ja det lät gott och skal avprovas i kommande veckan kram Cee
Låter himmelskt gott. går det bra med fryst torskblock tro???
Skicka en kommentar