tisdag 22 april 2008
Tandoorigrillade kycklingfileér
4 portioner
Ingredienser
4 kycklingfiléer
Tandorimarinad:
2 dl yoghurt, naturell
2 tsk garam masala
1 tsk ingefära
2 tsk gurkmeja
1 tsk sambal oelek
2 vitlöksklyftor, pressade
1 tsk salt
Tillagning
Olja till grillgallret.
Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.
Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.
Källa: www.coop.se
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Det där verkar vara något i min smak. Mumsigt såg det ut.
Låter mycket gott..tack för receptet
//P
Skicka en kommentar