4 kycklingfileér a´125 g
4 skivor bacon
marinad:
1/2 dl olja
4 msk soja
4 msk chilisås
1 tsk sambal oelek
3 pressade vitlöksklyftor
2 finhackade rödlökar
sås:
2 dl hönsbuljong
2 dl fraiche (max 5%)
2 msk chilisås
1 tsk sambal oelek
2 tsk såsredning
Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingfileérna i marinaden och låt ligga i 5 timmar.
Tag upp kycklingfileérna. Vira en baconskiva om varje kycklingfilé. Lägg fileérna i en ugnsfast form och stek i ugn 200 grader, ca 30 min. Blanda ingredienserna till såsen och koka upp, låt puttra 5 min.
Servera med ris, bröd, ruccolasallad och tomat.
Det här är vad vi ska äta ikväll... ser smaskigt ut!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar