Jag vill dela med mig av den här jättegoda röran. Idag har jag ätit den till kokt färskpotatis och lite kokta morötter men den är minst lika god till pastan. Ni måste bara testa detta!
I burk tonfisk i vatten
2 hackade kokta ägg
1/2 dl hackad persilja
1/2 hackad rödlök
1 dl creme fraiché eller keso
2 krm grovmalen svartpeppar
1 krm salt
1 msk chilisås
Blanda ihop ingredienserna och servera till kall pasta eller som fyllning i en baugette. Använder man keso istället för creme fraiche blir det lite fettsnålare och torrare, men gott i en baugette.
Receptet har jag hämtat från; magazin Fitness
tisdag 3 augusti 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Det där verkar smaskens...
Måste testa, Verkar ju LCHF vänligt...
Kram och va duktig du var som tog en joggingrunda...
Skicka en kommentar