| 400 g Lax | |
| 2 st (gul/gula) Lök | |
| 800 g Potatis | |
| 300 g Sparris | |
| 2 tsk Margarin flytande 80% | |
| 1/2 st Citron, skal och saft | |
| 2 dl Ruccola | |
| 2 dl Matlagningsyoghurt 8% | |
| 40 g Stenbitsrom | |
| 2 msk Dill | |
| 1 krm Citronpeppar | |
Instruktioner
- Skala och koka potatisen. Hacka löken. Skär potatis och lax i tärningar. Skär grön sparris i cm stora bitar. Koka den ca 1 minut i lättsaltat vatten och låt den sedan rinna av. Stek lök och potatis i margarin i en stor stekpanna ca 5 minuter. Rör ner sparrisen. Stek laxen separat i en teflonpanna ca 2 minuter och blanda ned i pytten. Smaksätt med salt, peppar, rivet citronskal och citronsaft. Lägg ruccola i pytten, blanda försiktigt. Vänd ner romen och dillen i matlagningsyoghurten och krydda med citronpeppar. Servera såsen till pytten.

8 kommentarer:
MMm så got det såg ut, jag har faktiskt för en gång skull också ett recept i dagarna, spana in och se if you like....tropcal wraps
Apropå mat - så gäller det ju att äta så mycket som möjligt av artegen föda = ”riktig mat” för att må optimalt bra - som jag ser det.
Låter supersmaskigt:)
Jag trillade in av en ren slump. Har nu läst av allt du skriver och blev kvar lite för länge. Härlig blandning med recept, träning och med glimt i ögat.
Jag har 8 stycken HälsoBlad som du får en gång i veckan på min sida. De är gratis så passa på. Kommer senare ut med en gratis app om hälsa vid årsskiftet.
å verkar gott..
mvh jannice
http://lovebyjannicelindell.blogspot.com
so nice blogger
A esto le llamo yo, comer como un Rey. Si señor.
Delicioso!!!
Carnet de Manipulador de Alimentos
Hej Marie! tråkigt att se att du inte skriver i bloggen längre. Hoppas att allt är bra med dig? jag har startat en blogg igen behövde de nu =) kramar Sanna
Skicka en kommentar