lördag 9 februari 2008

Genrepet Göteborg,Melodiefestivalen 2008Jag och min man och våra 2 barn har precis kommit hem från genrepet för melodifestivalen. Det var en upplevelse. Lite dåligt ljud bara. Alla artister var inte färdiga med sina scenkostymer och hår, men det var ändå kul att se dom i verkligheten. Och att var med om en tv-inspelning var ju lite annorlunda. För vissa bitar kommer att vara med i kvällens program.Nu har vi bytt om till bekväma kläder och ska laga kycklinggott i pitabröd med sallad till. Och när den riktiga sändningen av melodifestivalen börjar då är det vi som bänkar oss med lite godis och diggar med i låtarna!Barnen dom blev jätteförtjusta i Amy Diamonds bidrag. Vad hon är duktig! Man blir glad när man ser henne, hon är ett energiknippe utan dess like.Mina favoriter är "E-type" och "The poodles" som gör en låt ihop iår.Även Sussie Tapper som kör en jättefin ballad är en favorit. Likaså "Brandur"har en ballad som man smälter av. Jag får ju inte glömma "Velvet". Hon hade en bra discolåt som man bara hade lust att börja dansa till.Det ska bli väldigt intressant att höra om bidragen uppfattas lika bra hemma i tv-soffan med stereo-ljud. Och framför allt få veta vem som vinner!
Bilderna har jag hämtat ifrån www.svt.se Och dom är tagna ifrån genrepet vi var på idag. Mina egna bilder blev inte alls bra. Översta bilden är "Velvet", Sedan "Amy diamond" och till sist men inte minst mina favoriter "E-type" och "The poodles"....
Ha nu en jättetrevlig kväll/helg allihopa!

5 kommentarer:

Cornelia sa...

Ja du det var en intressant deltävling... Gick inte riktigt som jag hoppades men dessvärre som jag befarade. Kände på mig att herr Sjögren skulle bli farligt.
Kram och pepp
Cornelia

Malin sa...

Åååå, vad skoj att få se ett genrep live!!!
Lät som ni hade en jättemysig dag!
Jag tyckte att Amy och E-Type m Poodlarna skulle gått vidare direkt.
Amy är ju så grym! Kanonbra låt!
Längtar till nästa lördag :D
Kram kram

Sara sa...

heej vännen.. Låter som om du har haft en super bra helg :) kul o vara med på genrepet.
Hoppas allt är bra med dig
kram kram

Sara sa...

heej vännen.. Låter som om du har haft en super bra helg :) kul o vara med på genrepet.
Hoppas allt är bra med dig
kram kram

Malla sa...

Fick också biljetter till genrepet men tyvärr så jobbade jag!! Fan, det hade ju varit jättekul att få se live!!!