Marängglass (6 port) 2,5 P/port
Vispa 1 pkt vaniljvisp hårt. Krossa 20 g mörk choklad och 25 g maränger. Blanda choklad, maränger, visp och ett par dl frysta bär, t ex hallon och blåbär. Häll i en liten limpform och ställ i frysen över natten. Låt tina en liten stund före servering.
måndag 9 mars 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
Åh slurp!!! INTE frestas så! :)
SUPERBRA!! Alla tips mottages:)
Kramis NyttigaJag
Halloj!! Det där var ett supertips...det ska jag testa till helgen. Mumsigt!!
Vad skönt att ni snart ska resa...trots de 4 kilona. Det fixar du snart, eller hur? Ibland kan man få sig ett uppvaknande och så kommer man tillbaka på räls. Ha det bra!! // Volangmamman
Mumsigt och bara 2,5 p.
Men så måste man ju dela det med 5 andra...
Men du!
Vilken godsak man möts av här inne då;)
Detta ska testas till helgen:D
Tackitack vännen
<3
Hej vännen! Kul att du lägger in inlägg du är saknad är inne varje dag och titta...
Det lät så jätte gott, måste prova..
Hoppas att allt är bra med dig..
Kramar om
Låter gott det där!!
=)
Kram
Hm... Du är en oooooond fresterska. Otäcka du;-)!
Skicka en kommentar