tisdag 13 oktober 2009

Härlig höstpromenad

Tog min nya favoritfrukost imorse, en tallrik vaniljyohurt+ 1dl keso+ solroskärnor (2 msk)+ honung. Prova vetja! Det är riktigt gott! Ibland har jag i lite krossat linfrö oxå.
När jag följt barnen till skolan så var det dax för en härlig morgonpromenad. Tog en lite mindre runda idag. Den är på 5 km och tar 45 min att gå. Ikväll blir det rygg & axelträning på gymet =)
Nu har jag bestämtt mig! Jag ska försöka ta dom sista kilona och skriva upp vad jag äter. För även om jag tränar så går jag upp och upp och återigen upp! Det är klart att jag förstår att det är muskler som jag fått som väger men det är även slarv med maten.
Väger just nu ca 72 kg. Och jag SKA ner till mina goa 65 kg igen! Och då kommer jag att ha en mycket fastare kropp mot av vad jag hade förra gången jag vägde 65. Och framförallt mer muskler!

3 kommentarer:

Bondbruden sa...

Ja visst är det jobbigt att ,man helea tiden går upp....jag måste nog ta mig tusan deffa snart ...men skam den som ger sig...

Krakelsprakel sa...

Jag har lite samma problem. Jag har visserligen inte haft några problem att hålla min vikt. Däremot har jag gått upp två kilo sedan jag började träna lite mer intensivt. Och dessa j-vla två kilo sitter som berget.
Måtten är de samma, jag känner mig lite snyggare, men jag stöööör mig på vågen.
(tror ni det hjälper om jag köper en ny våg?)

Lotta sa...

Den kombinationen har jag aldrig testat innan, men det kanske man borde göra!
Lotta