tisdag 6 oktober 2009

Lite funderingar bara...

Jag har funderat mycket på det här med träning och vad jag egentligen vill...

*Först och främst vill jag ju gå ner några kilo. Har gått upp säkert 5 kilo sedan jag började träna och det hade jag faktiskt räknat med =(

*Må bra! Och det gör jag verkligen nu! Mitt ryggonda försvann ju nästan direkt och jag är mycket, mycket piggare nu!

Har tittat i en del body & fitness-tidningar och kommit fram till att det är snyggt med muskler, men inte för mycket. Mer åt fitness-hållet om man säger så. Men jag eftersträvar att få mer muskler mot av vad jag har idag. Och bättre kondition.
*Få bort "flubbet" så att säga. En fastare kropp helt enkelt!

Jag har mycket "flubb" att jobba på att få bort. Men jag är bara inne i början på min "omformning". Men jag har ju åtminstone börjat ;)

Tränar ju styrketräning 4-5 gånger i veckan. Har även börjat promenera i den mån jag hinner.
Denna veckan är dock lite knas att få ihop jobbmässigt så jag passar på att vila från styrketräningen och kör bara promenader.
Något som jag däremot måste skärpa mig med är MATEN! Äter lite för mycket just nu. Är hungrig hela tiden. Jag äter däremot ganska nyttigt men som sagt för mycket och har ingen riktig koll. Måste börja skriva upp...

5 kommentarer:

Anna Drott sa...

Fitnesskroppar är snygga tycker jag. Lycka till på vägen dit!

Kram

Angel sa...

Jag tycker det du skriver låter mycket bra. Jag skulle också vilja bli av med "flubbet" som du kallar det (jag kallar det för "dallret"). Det är snyggt med en fast kropp med en aning muskler, dock inte för mycket.

Helen sa...

håller med om allt du säger.. lagomt med muskler är snyggast.. å jag har ju många kg ner.. å vet att det blir flabbigt över när jag väl når mitt mål så då lär det bli styrkträning för mig med ... du är en härlig förebild... å hungrig blir man ju av all träning å att äter nyttigt är ju kanon.. kram

Åsa sa...

Vad duktig du är med träningen! Jag ska också försöka komma igång med styrkedelen, mitt gym hade cirkelgym och det gav fantastiskt snabba resultat och var roligt eftersom det blev ett gruppass! Nu blir det mest löpning. Jag vet det är svårt med mängden mat, har du testat att ta en dag med liten mängd mat och bara härda ut så att magsäcken krymper det brukar funka för mig... andra dagen är man inte lika hungrig... =)

Suzan sa...

här kommer lite pepp, kram!