tisdag 17 november 2009

JAG ÄR SÅ GLAD =) =) =)


Glad, trala la, trala la!!!!
JIPPY, JIPPY, jey!!!
Vi har beställt en thailandsresa igen =)
Jag o gubben och våra älskade ungar åker den 6 februari -21 februari. Innebär att vi är borta över sportlovet.

Jag tycker det ska bli såå skönt att komma bort ifrån verkligheten och alla bekymmer här hemma. Ska sanningen fram så måste vi åka härifrån för att gubben överhuvudtaget ska bli ledig. Han har inte haft någon semester i sommar alls. Han jobbar från tidig morgon till sen kväll (måndag-söndag). Och telefonen ringer stup i kvarten.
Jag har oxå mina anledningar att behöva komma iväg...
Jag har aldrig berättat det här för er innan men jag har en mamma som är svårt sjuk i progressiv MS. Och jag kan säga att det tar mycket på en psykiskt=(
Jag är mamma till min egna mamma, om ni förstår vad jag menar...

Den här resan blir som balsam för själen =)

7 kommentarer:

Cee sa...

ohhh vad skönt att komma bort lite då... gläds med dig kram Cee

Sara sa...

Åhh vännen det låter härligt! Det är nu ju verkligen värda. kram

Karin sa...

Låter alldeles underbart och idag när regnet öser ner (som det gör här iaf) så är det extra skönt att veta att man har något att se fram emot! En paus behöver man, och särskilt när man som du tar hand om din mamma på ett sätt som du själv säger är jobbigt. Då är det extra viktigt att ladda batterierna!
Sköt om dig!
PS. nu följer jag dig också!

Sandra sa...

Hej! Kul att lar min du gilladr min blogg! Ska titta runt hos dig nu, blir så avis på dig som ska till Thailand, jag vill också! Har aldrig varit där men skulle så gärna vilja uppleva det. Var med familjen en vecka på kreta i sommeras hade underbara dagar, nu letar maken ny resa till oss till sommaren, lutar åt turkiet eller egypten. Får man fråga vad en resa till Thailand kostar? Hur många är ni? Nu ska jag spana in din blogg!!!

Volangmamman sa...

Halloj! Vad skönt att få komma iväg...det är ni värda! Det är tufft att ta hand om nära och kära och det är ju så viktigt att få ladda batterierna. Hoppas tiden fram tills dess går fort. Ha det bra!! // Volangmamman som är ganska trött idag.

Bondbruden sa...

Men så härligt, då har du ju en del att se fram emot, snygg bikini på stranden, paraplydrinkar och bara vara eller hur?? är inte alls något avis där....
Kram

Pia sa...

Åhh så skönt att komma iväg till värmen. Vart ska ni åka i Thailand?

Vi ska åka till egypten i april och jag längtar!

tack för alla dina snälla kommentarer, jag blir så glad!

Kram Pia