måndag 5 juli 2010

update...


Lite uppdatering;
USCH!!!! Jag känner mig som ett stort "hubba babba"!
Jag har gått upp några kilo och det känns bannemej =(
Jag tränar mina 4-5 gånger i veckan så träningen är det inget fel på. Behöver nog börja med mina promenader igen. Och verkligen tänka över vad jag äter. Har blivit en del firande det sista med både god mat och vin, och det går ju bra i måttliga mängder...
Dags att göra något åt saken innan det skenar iväg!
Något som är mycket positivt är att jag har börjat min semester idag, tralala =)
Och den varar i hela 4 veckor... Så nu ska jag bara njuta av att inte ha några tider att passa.

3 kommentarer:

Linda sa...

Åh så skönt för dig med semester gumman !! Men det är jobbigt när man känner att man gått upp o känner sig svullen:S
Samma här..jag fattar inte vad jag ska göra?? Kanske du vet !
Under midsommar gick jag upp 2,5 kg !! Visst, kändes oerhört mycket, men samtidigt åt jag en hel del o drack..blir nog mer än vad man tror..så visst, det köpte jag ! Men så tänkte jag att tills nästkommande vecka(veckan som var) ska jag skärpa mig..å det gjorde jag..å vågen tickade neråt i rask fart, så på två dagar var dessa kilon borta ! Så väger jag mig idag, då min vägdag är..å då visar den 2,5 kilo UPP igen !!! Fy satan så less jag blev!!! Kan det vara vätska eller? Tycker inte jag borde gå upp o ner så pass mkt på så kort tid !

Kramar

Linda sa...

Du är så klok :) Tack för din kommentar hos mig.

Jag ska nog lyssna på andra, som säger att det syns att jag blivit mindre sen midsommar bara..ja jag gör så !!
Men med vv blir det lätt att fokuser sig på vågen, tyvärr.

Kramar o nu kämpar vi på !

Lotta sa...

Skulle vilja säga till er båda att sluta fokusera för mycekt på bågen och försök känna i kroppen lite mer. Visserligen är det så att det kanske känns i kroppen ocskå och då är det med stor sannolikhet typ vatten eller nåt. Det är inte så att bara för att man struntar i någonting någon dag så går man upp så mycket på en vecka. Vi har haft väldigt varmt under den senaste tiden och om man inte har druckit tillräckligt kan det ocskå vara en anledning.
Visst är det inte roltigt att gå upp, men sluta inte kämpa för om det är så attt du inte väger dig nästa vecka så kan du gå miste om det där stora raset på 4 kilo... jag vet att det kan vara så - jag har varit där själv och den veckan tänkte jag skita i att väga mig.
Lycka till!
lotta