lördag 6 september 2008

Lycklig ägare till ett par...

sådana här!
Fräcka eller hur?

Våran dotter fyller 9 år den 10:e september. Och hennes största önskan just nu var ett par inlines. Jättebra grej tyckte vi. Åkte imorse till Stadium i Göteborg och provade ut ett par. Med tillhörande benskydd, knäskydd och vristskydd.
Sambon tyckte att vi vuxna oxå skulle köpa oss ett par. Därmed basta! Köpte ett par till oss oxå med alla tänkbara skydd.
Så nu har vi varit ute och åkt i nästan 1 timma. Det var hur kul som helst! Och hur jobbigt som helst. Så jag är lite mör i kroppen nu.
Så ikväll ska jag njuta av Sara Lee;s pizzakit med köttfärs och champinjoner o diverse gott på. Och som efterrätt så blir det smågodis. Det blir mitt "lördagsgodis" ikväll.
Ha´en bra lördagkväll allihopa!
KRAM

5 kommentarer:

Sanna sa...

Ja du!! Det skulle bli min död om jag ställde mig på såna där. =) Men jag skulle vilja lära mig att åka.

Gullmalva.blogg.se sa...

Samma här!
Hahaha värsta bambi på hal is om jag skulle prova på=)
Men det ser jäkligt kul ut!
Är det inte marigt att bromsa?
Kram

cee70 sa...

Hej.. vad skoj vi gjorde det för några år sedan köpte inlines till hela familjen, åkte ett par gånger tyvärr så är det mest dottern som åker nu men skoj var det kanske man skulle sätta sina på igen ,mmmm nja jag har lite svårt att bromsa med dom och just här var jag bor känns det som om det bara är bakkar små visserligen men uhhh det räcker för mig =)... ta det lungt bara kram Cee

Anonym sa...

Vilken tuffing du är!!

mormor sa...

oj.. "tuffing inlägget kom från mormor"
http://mysmormor.bloggagratis.se/