tisdag 27 maj 2008

Go´kväll!


Idag blev det ingen vägning för det krockade med jobbet så att säga. Jobbat 17:00-22:00. Jobbet går ju trots allt före... Så jag lever i ovisshet. Undrar om jag är i mål? Jaja, nästa vecka får det väl bli ett nytt försök på vågen.
Har varit lite dålig på att uppdatera här och varit dålig på att lägga kommentarer hos er. Men jag är faktiskt inne och läser oss er bara så ni vet...
Känns lite som att tiden inte räcker till just nu. Med hus och trädgård som ska skötas plus 2 underbara barn att spendera tid åt så blir det ibland lite "tight" med tiden. Och blogga/och läsa andras bloggar är ju bland det roligaste som finns. Men jag hoppas att ni fortsätter titta in här iallafall.
Det bästa med den här årstiden tycker jag är med all dennna grönska. Jag älskar att ha blommor omkring mig så därför bjuder jag på denna underbara bild. Jag älskar lavendel!
Ha´de gött!

3 kommentarer:

Helen sa...

Klart jag fortsätter att läsa... är inte heller så duktig på kommentera nu förtiden men som du så läser jag... det blir väl mindre nu när det är finväder kan jag tänka mig.. ha d gött kram

Linda sa...

Vilken underbar bild!
Jag älskar med trädgård o blommor!!

Absolut jag läser din blogg, men jag är inte heller lika mkt här.
Fick jobb igår så nu hinner jag inte med mkt annat, jobbar mellan 08-17.

Men jag har inte glömt dej;)

Jag hade gått upp 0.2 igår:( första gången sen jag började, 14 veckor. Känns trist, är ju van att gå ner ungefär 1 kg i veckan annanrs. Men nu kommer det bli mindre tid att gå ut o gå..
Funderar på o gå ut nu kanske...

Tjing ta hand om dig

Anonym sa...

Hej och tack för ditt besök i min blogg!

Kul! Jag kommer och läsa din varje dag!

Ha en bra solig dag!

Kram!