tisdag 19 augusti 2008

FISK OCH GRÖNSAKSPAKET MED GETOST 4port. 6 points



POINTS® värde | 6
Portioner | 4
Förberedelser | 15 min
Tillagningstid | 20 min
Svårighetsgrad | Lätt


Ingredienser

500 g Hälleflundra
1/2 st Citron
1 st Purjolök
2 stor Tomat
1 bit Squash (zucchini, courgette)
5 stora Oliver svarta utan lag
2 msk Margarin flytande max 80%
1 tsk Oregano
1 tsk Salt
1 krm Citronpeppar
1 1/2 tallrik Yoghurt naturell lätt max 0,5%
100 g Getost (chèvre) max 18%
2 tsk Honung

Instruktioner;

1.Dela fisken i fyra bitar, krydda med salt, peppar och några droppar citron. Skiva purjolök, hacka tomater och squash. Halvera oliverna.

2.Blanda flytande margarin med oregano, salt och citronpeppar. Fördela purjolöken på folie, lägg på fisk. Toppa med tomater, squash och oliver.

3.Ringla över flytande margarin. Svep ihop och grilla i ugn eller på grillen. Titta till paketen efter knappt 10 minuter.

4.Smält getosten i en panna. Rör ihop getost med yoghurt, några droppar citron, honung, salt och peppar. Servera med färskpotatis.

Källa: www.viktvaktarna.se

4 kommentarer:

Jenjo sa...

Oj oj! Så mumsigt. Ska genast spara detta!

Sus i dus en desperat lyxhustru! sa...

Men oj vilket bra recept! Sparas!!!

Ja det ska bli härligt att komma iväg nu!

Kram Sus

Fjallviol sa...

Ja det är skönt att inte röka, har äpple nikotin fri snus nu =)
Att välja rätt är ett måste och choklad är ett dåligt val...men gott.
I morgon åker jag till mamma och ser hur det är med henne.
Kramizzzar

Isabelle sa...

men mums vad gott det låter (och ser ut!!) !!