fredag 8 augusti 2008

Hallå!

Nu är jag tillbaka. Efter en vecka på västkusten. Vi hade väl ingen jättetur med vädret men det var väl ok ändå. Vi hade iallafall 2 dagar med sol/molnigt. Så vi har tagit några promenader utmed havet och stugorna. En dag åkte vi in till torget och shoppade lite i affärerna runt omkring. Fyndade en tunika i storlek S på B-young för ca 80 kr. Härlig färg och sitter ganska bra gör den oxå, blev helnöjd med den. Bild kommer senare. Ätit gott har vi gjort hela veckan och både vin och lite godis har slinkit ner. Så jag har lite ångest inför vägningen på tisdag. Vågen kommer garanterat att visa plus. Men det får man ju ta efter en sådan här härlig sommar.
Hur går det för er andra? Jag har inte hunnit kika runt bland era bloggar ännu men jag hoppas att ni oxå har haft en underbar sommar och alla kilon vi har gått upp dom får vi tillsammans ta och kämpa ner igen. Vi kan och vi ska!
Skriver snart igen. Och tack för alla goa kommentarer jag fått medans jag varit borta, dom värmer =)
KRAM

10 kommentarer:

Helen sa...

otur med vädret.. men skönt ändå med semester... du har säkert inte gått upp så mkt.. här kämpas det på.. var vägning idag.. 0,6 ner.. har gått ner 2 kg på 24 dar å det är jag nöjd med... nu ska jag sova.. hörs snart
kram å pepp.. nu kör vi hårt

Malla sa...

Synd på vädret men du verkar haft det härligt ändå=)
Tack, för dina snälla kommentarer på bloggen. Alltid lika kul.
Nyckelhållarna är köpt i nån prylbutik här i Gbg men jag har faktiskt sett dem ute på nätet, www.dyb.dk
Kram

Cornelia sa...

Välkommen tillbaka, vi är så många som satt igång efter semestrarna nu så det är bara att hänga på trenden :-) Kör hårt.
Kram och pepp
Cornelia

Linda sa...

Välkommen hem igen!=)
Som sagt, vi ska nog kunna hjälpas åt, så många som nu tar nya tag med vikten!
Jag bara väntar på att min motivation ska visa sig!!
Japp vitpepparkorn har jag med hört ska vara bra! Kanske ska börja knapra imorrn, vill inte bli magsjuk!
Usch tycker så synd om min tjej, hon kräks ca 2 ggr i timmen=(
Hoppas det är nog nu!
Kram

sanna sa...

Hej kul att du skrev! Jag följt din blogg länge, förra gången jag var med viktväktarna så hittade jag din sida och tycker den jätte bra. För mig går det bra, har aldrig varit så motiverad någon gång som jag är nu. Vägde in mig i onsdags och det här min första vecka som har gått fint.

Jag tror också bloggen kan hjälpa mig, jag skulle klara allt själv sist och det var inte många som kände till det heller.

Så nu har jag lovat mig själv inte en sommar till med att gå och skämmas och dölja mig i stora tröjor.

Nästa sommar vill jag sitta på stranden med mina barn utan att tänka på vad som syns.

Tack för din blogg

Kram Sanna

Anna sa...

Halloj!! Skönt att du är tillbaka. Man kan inte hålla sig från allt under semestern och när man vet att man kommer igång sen efteråt så är det ju okej...intalar jag mig varje dag. *småler*

Min blogg har handlat mer om inredning nu i sommar än om vikt så nu vet jag inte hur jag ska göra...kanske skaffar mig en till. När det gäller min vikt har jag velat vara lite mer anonym men nu har så många tillgång till den. Så krångligt...visst man kan ha en låst men hur ska folk veta att dom vill besöka mig då?? Nåja, vi får se. Gott att du är tillbaka och jag ser fram emot nya härliga recept. Kämpa på!! Kram // Anna ♥

Fröken Finemang sa...

Hej! Skrev en kommentar till dig hos Sara :) jag är så dålig påa tt kommentera nu för tiin :(. Ska bli bättre. Precis som med att räkna points igen :) "fyndade en tunika i strlk S, ..... o sitter ganska bra gör den..". jo men Du fixar det ev pluset fortare än du nnar!
Håller tummarna på att de går bra, och Imorgon (månag) vaknar vi som viktväktare. Men inte bara det, vi går o lägger oss som en också! :)
kram marie!! och tack för peppet efter min vägning. De pluset ska vara borta nästa måndag. och jag ska ta 1 hekto till! Vi kan o vi vilL! och vi ska!
Massa kram!!

Helena sa...

Hej! och tack för din komentar på min blogg.
Hoppas du hade trevlig där nere på västkusten trotts dåligt väder..
Jag längtar ner dit jag oxå eftersom jag kommer från Strömstad, men bodde i Göteborg innan vi flyttade upp till Sandviken förra året i januari..
Var någonstans var ni?
Ha det gott så hörs vi!
kram Helena

Christina sa...

Hej!
Tack för din snälla kommentar och för tipset om din sida.För mycket vv-recept får man inte nog av.
Ska skicka lösen till din mejl.
Christina

gullmalva.blogg.se sa...

Kul att du gillade mina bilder:)
Förlåt! Att jag skrev fel bloggadress på dig..satt & funderade men hade för mej att du hade blogg.se.
Hmm, klantigt av mej..

Natti Natti