tisdag 2 september 2008

JAPANSKA NUDLAR MED KYCKLING, BAMBUSKOTT, OCH VATTENKASTANJER 4 port. 5points




2 st kycklingfiléer á 125g, i strimlor
1 burk minimajs
2 burkar konserverade champinjoner, hela
1 st röd lök, i strimlor
0,5 st purjolök, i strimlor
1 burk bambuskott
1 burk vattenkastanjer
3 dl vitkål, strimlad
japansk soja
200 gram nudlar
1 msk olja
örtsalt, peppar

Tillagning
1. Värm oljan i wokpanna eller i en vanlig stekpanna. Häll i rödlök, purjolök och kycklingen. Woka tills kycklingen är genomstekt och grönsakerna mjuk, krydda med salt och peppar.

2. Häll av vätskan från alla konservburkar. Tillsätt majsen, vitkålen, champinjoner, bambuskott och vattenkastanjer och låt detta woka tills alla grönsakerna är varma och mjuka. Salta med örtsalt och peppra efter smak.

3. Koka under tiden nudlarna och häll av vattnet. Blanda i nudlarna i woken och tillsätt soja efter smak. Servera i djupa skålar med pinnar.

Källa: www.tasteline.com

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm..wookat älskar jag!!
Kina mat är grejjer det*L*
Kram

Anonym sa...

Det där lät mumsigt!
Kram

Anonym sa...

Ooopps... Det där lät mumsigt! Bara måste prova...

Anonym sa...

Nä jag hittade inga före/efter bilder på dej här=(