tisdag 8 september 2009

Ja, hallå igen...
Dagarna går fort...väldigt fort!
Tycker jag bara lämnar barnen på skolan, går och jobbar, hem och äta mellanmål, iväg och träna, ops så var det kväll, äta kvällsmat, hjälpa barnen med läxorna, osv....
Men jag är så stolt över mig själv för att jag verkligen tar mig tid, 5 gånger i veckan för att komma iväg till gymet trots allt annat som finns att göra.
Har kört ryggen idag. Och måste stoltsera med att jag tar 50 kg nu i latsdrag. Det är väl bra för att inte ha tränat så länge =)
Jag har kommit såpass långt nu, att jag faktiskt får "ågren" dom gångerna som jag inte kan gå till gymet.
På torsdag blir det en sådan dag. Våran dotter fyller 10 år. Och den dagen ska jag vara hennes,
hela dagen!
Barnen tycker att vi tränar mycket, men vi försöker så gott vi kan att förklara varför, och även leda in dom på rätt spår att det är bra att röra på sig.
Vikten står fortfarande stilla, men jag märker på kroppen att det är inte riktigt lika dallrigt längre =) Men det är mycket jobb kvar... Rom byggdes ju inte på 1 dag!!!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Visst är det så att man kan känna sig mindre dallrig som du säger med träing. Själv har jag nu konsentrerat mig på maten och det har verklgien gått jättebra. Jag är så himla stolt över mig själv och det är härligt!
Var ett tag sedan jag var här inne - men det är alltid lika roligt att höra från dig. Kämpa på!
Kram lotta

Sara sa...

Heej vännen!! låter härligt med träning :).Du är verkligen duktig!!
Har ju inte riktigt den tiden just nu att träna så, men jag längtar tills jag kan gå på gymmet igen :) just nu så får jag nöja mig med promenader...
hoppas att allt är bra annars
kram kram

Bondbruden sa...

Jäklar vad det går bra för dig nu, jag tycker det är så roligt....
Kram