torsdag 17 september 2009


Var ute och gick en promenad i raskt tempo i skogen igår (55 min). Men gud vad jobbigt det var!!! Ville bara hem! Promenaden var bara såå jobbig!!!!

Konstigt jag som har varit så duktig i flera veckor och tränar styrketräning 5 gånger i veckan och däremellan går jag ju några promenader. Förstår inte varför det var så jobbigt just igår??

Eller jo egentligen så vet jag ju, kroppen behövde nog en liten vila igår. Men man får fort "ågren" när man inte gör något i någon motionsform. Jag har nog blivit lite beroende, fast det är ju ett bra beronde =)

Det skulle vara intressant att göra en kroppsmätning för att se hur mycket muskler jag har nu på kroppen. Ska höra med dom på gymet om dom kan hjälpa mig med det.

Har varit hemma idag och igår med min yngsta dotter som har feber. Så nu börjar det att krypa i kroppen. Jag vill ut och träffa folk! Börjar tröttna på att titta på väggarna hemma...

7 kommentarer:

Angel sa...

Jag förstår vad du menar med beroende, jag har blivit det efter bara 3 veckor och är frustrerad nu när min höft gör ont och jag inte kan gå ut och gå. Men som sagt, det är ett bra beroende!

Helen sa...

jag kände det lika idag.. heljobbigt att gå en 30 min rask promenad.. knappt jag orkade min vanliga runda på lunchen.. konstigt

Bondbruden sa...

Visst är det jobbigt med dessa "svaga" dagar...hade min i fredags, jag var så svag...blä...

Lite lättare sa...

Gud vad duktig du är vännen.
Här är det nystart i dag eter sommarens bravader.
Ny viktblogg....kram Lina

Lotta sa...

Hej på dig!
Visst är det härligt med promenader jag har tyvärr skadat knät lite granna så jag har fått ta det lite lugnt med den varan... men hösten är nog den underbaraste perioeden när det gäller promenader.. kalla fuktiga mornar... mmmm..

Jag har en utmaning till dig på min blogg som jag hoppas attdu vill anta... Du kan läsa mer på min blogg. Kram Lotta

Helen sa...

du är ju så jäkla duktig med träningen å du har helt rätt man mår dåligt om man inte rör på sig en dag.. men ibland måste ju kroppen vila åsså..

Krakelsprakel sa...

Svaga dagar hänger ihop med menscykeln för mig. Har du tänkt på det???