onsdag 26 september 2007

Hej!!!

Jag har precis kommit hem från en härlig promenad på 45 minuter. Det duggregnade lite men det var bara skönt. Det är lätt att gå när man har mp3:n att lyssna på. Det som lyssnas på just nu är gamla låtar med the Ark. Jag är "allätare" när det gäller musik.
Vad lyssnar ni på just nu?
Som ni har förstått så har jag inte varit och vägt mig. I tisdags jobbade jag kväll så det gick ju inte att gå då. Men jag har tjuvvägt mig och jag kan ju säga iallafall att jag står still enligt den.
Och det är jag ju glad för. För jag trodde faktiskt att jag hade gått upp.
Och som alltid när jag börjar äta mycket grönsaker, så blir jag förstoppad. Det är så jobbigt!
Jag dricker mycket vatten och försöker att röra på mig, men det hjälper inte! Så nu har jag börjat med laktulos dagligen igen. Varför blir det så? Man tycker ju att magen skulle bli överlycklig av allt det nyttiga.
Är det någon mer som känner igen sig?
Appropå promenader så ska jag ju försöka gå 2-3 gånger i veckan. Och denna veckan har jag klarat det. I måndags blev det en runda på 35 min, och idag 45 min.
Har även dammat av min motionscykel som stod i garaget, och flyttat ner den till sovrummet. Så i måndags klev jag upp klockan 06.00 på morgonen och cyklade 15 minuter innan jag åt min gröt. Ändå något...
Ikväll åt vi kyckling stroganoff och spaghetti. Gott var det och väldigt mättande. Jag kan lägga ut receptet senare.
Har ni provat något av mina recept än? Skriv gärna och sig vad ni tyckte om det.
Hej så länge...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på dej! jag sväller när jag äter grönsaker och frukt, och det är jobbigt. För det känns inte som man går ner i vikt. kram på dej mvh sanna