måndag 15 juni 2009

Nu ska ni få höra =)

Det trodde jag aldrig! Att jag, fega jag, skulle... Håller er lite på halster nu... ;)
Jo, jag har utmanat mig själv...
Till vad då? Ja , vad tror ni?
Jag satte min fot på gymet idag!!!
Min gubbe har ju tränat styrketräning i många, många år och tjatat på mig att jag ska gå med och testa. Och idag gjorde jag det!
Måste säga att det var faktiskt ganska roligt. Han visade mig några basövningar för ryggen, så idag blev det ett just ett "ryggpass", och lite lite mage.
Jag har ju haft ont i ryggen en bra tid nu, som oxå har visat sig i lite "ishias"-anda. Alltså strålat ont och pirrigt ifrån korsryggen (svanken) och ner i rumpan och ibland ner i baksidan på låren.
Så igår gav jag mig fan på att nu får det var nog! Jag är bara 35 år och ska hålla hela livet ut, och har redan dessa problem. Så jag bestämde redan igår att jag iallfall ska ge det en chans och se om jag tycker att styrketräning kan vara något för mig.
Måste säga att många av övningarna var riktigt goa! Jag tror att detta kan göra min rygg gott =)
Imorgon ska han visa mig övningar till ett bröstpass. Oj säger jag, finns det muskler där ;) Imorgon lär jag nog känna att även jag har muskler där som jag inte trodde fanns.

7 kommentarer:

Cee sa...

Vad bra att du har vågat dig där ned ... Det kommer att bli så bra... måste själv också ta tag i det igen.... kramar Cee

Cornelia sa...

Du lär känna ganska många muskler de närmaste dagarna :-) Kör hårt tjejen. Grymt jobbat!

Krakelsprakel sa...

Shit, ta inte ut dig nu!
Men grattis!

Grace sa...

Vad duktig och modig du är! Det ÄR ganska svårt att våga sig till ett gym första gången men som du upptäckte är det ganska kul. Jag älskar styrketräning och jag märker att det gör verkligen gott för kroppen. Man känner även att man lever dagen efter =)

Bondbruden sa...

Det var det roligaste jag läst på länge, en som kommit till gymmet och tycker en del övningar är goa...du ´e bäst!!!!
Hoppas nu verkligen du kommer att stå emot träningsvärken ett bröstpass kan ge och bara tänka på hur nedrans snygg du kommer att bli...
Bamsegrattis kram från mig...

Sanna sa...

Så stolt du ska vara vännen... visst är det underbart att ta ett steg fram mot någonting som man inte trodde man skulle göra. Styrketräning är bra för kroppen och har man gått ner massor ivikt så är det bra få iordning på kroppen lite...

Heja dig vännen...

Kramar om

Milla sa...

Bra kämpat! Heja, heja! Själv är jag mycket sliten så motionen är inte på topp just nu, men jag kommer igen... Ha en fin midsommar! Kram Milla