torsdag 12 juni 2008

skolavslutning


Imorgon är det dax för skolavslutning för min 9-åriga dotter. Har tagit ledigt imorgon för att kunna njuta hela dagen med mina barn. Efter skolavslutningen så styr vi bilen mot Vimmerby. Vi ska tillbringa helgen på Astrid Lindgrens värld. Det ska bli så kul! Att få se sina barn ha roligt är väl det bästa som finns!
Förutom 9-åringen så har jag ju oxå min 5-åring som längtar så efter just PIPPI.
5-åringen har haft nedräkning för den här dagen ända sedan hon fick reda på att vi skulle åka dit.
Hur det kommer att gå med maten det har jag ju ingen aning om men man måste ju kunna njuta av livets goda. Plus att man får väl räkna med att man kan inte alltid ha stenkoll. Jag har ju inte tänkt att räkna points hela livet. Men det "bra-iga tänket" ska ju alltid finnas i bakhuvudet.
Ha´en skön helg alla, jag är snart tillbaka =)

3 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Jag kikade in här..Vad trevlig att åka till Vimmerby..Det hade vi också tänkt göra när vi bodde i Göteborg, men det blev aldrig av..Men hoppas ni får en super helg med fint väder..
Titta gärna in på min sida Titti40.blogg.se

Ha det gött!!

Anna sa...

Halloj!!! Så härligt att få åka iväg! Vi ska oxå till Vimmerby men det blir först under semestern. Lillstumpan har längtat i evigheter på att få träffa Pippi så det ska bli riktigt spännande. Det där med maten...det är som du säger. Har man ett sundare tänk så kanske man inte stoppar i sig vad som helst utan väljer lite bättre alternativ. Sen är det faktiskt lite skönt att få unna sig ngt gott ibland oxå, eller hur? Ha det bra! // Anna ♥

Pia sa...

Tack för kommentaren :)
Alltså den tårtan verkar ju supergod..
Ha en trevlig kväll Kram Pia