måndag 4 maj 2009

en bra helg


Har tyvärr inte hunnit med bloggen i helgen. Jag har jobbat, plus gjort en hel del hemma och därimellan oxå hunnit med att umgås med familjen.

I lördags tog vi med våra cyklar på flaket och styrde bilen till kusten. Och vi tog en cykeltur längs strandpromenaden. Intog lite middag/kvällsmat på klipporna iform av tunnbrödsrullar. Det var såå gott! På kvällen innan vi åkte hem åt vi varsin mjukglass. Men den var så stor så jag orkade inte äta upp den. Det tror jag knappt aldrig har hänt innan, att jag, glassmonstret, inte skulle kunna äta upp en hel glass ;)

Jag kommer inte ihåg pointsen på mjukglass. Är det någon vänlig själ som vet kanske?

Annars är jag otroligt nöjd med helgen. Inga stora utsvängningar med pointsen mer än mjukglassen som inte räknades med. Men det överlever jag nog. Har ju rört på mig varje dag och stegräknaren den tickar på. Jag har kommit över den magiska 10 000- gränsen varje dag. Och det tycker jag är bra. Jag är nöjd =)

6 kommentarer:

Bondbruden sa...

Tänk vad man kan förändras, ja det där med glassen....tråkigt kanske men i det stora hela superbra eller hur......många bra steg där, grattis...
Kram

Anneli sa...

Den DÄR glassen såg inte dum ut alls! =) Men som du redan sett har jag gjort tillräckligt med utsvävningar i helgen. Och fakstiskt så tackade jag nej till glass igår *nöjd*.
Låter underbart med cykeltur längs med kusten!

bönan sa...

Tror inte att det är så farligt med glass poängmässigt - kanske 4 p?
Fortsätt stega!

LoveCat sa...

Huvudsaken är att du njöt!

Liten bägare 5 points, stor 6,5
Liten strut 6,5 points, stor 8,5

Säkert ingen som helst katastrof.
KRAM

Anneli sa...

Vad härligt det låter.
Cykla. Strandpromenad. Mjukglass.
Det kan inte bli mycket bättre =D

Emelie sa...

Åååh...mjukglass som är så gott.
Ja, nu har man resan och minnena bakom sig, får leva på de fina minnena tills nästa gång det bär av.
Skönt att du fick ett minus på vågen!!!
KRAM!!