onsdag 9 juli 2008

Hej på er!
Skriver nu ett inlägg ifrån ett hotell i Malmö. Känns konstigt att ligga på ett hotell och kunna blogga. Känns otroligt lyxigt! Framför allt att bli serverad och äta god mat utan att behöva ta hand om disken efteråt. Det är man ju inte så bortskämd med. Och jag kan ju säga så mycket som att jag kommer inte att räkna några points under denna kommande vecka. Det funkar ändå inte. Och när vi väl är i Frankrike så är jag nog glad om jag kan få någon mat överhuvudtaget =)
Igår var vi ute på något ställe som hette SVEA och där njöt vi av god mat plus en flaska rödvin. Njutning på hög nivå!
Malmö är en riktigt mysig stad, och en annan gång får vi nog utforska staden lite bättre för denna gången hanns det inte med så mycket mer än några resturangbesök och lite shopping.
I skrivandets stund så ligger barnen nyduschade i sängen och ska invänta att John Blund ska komma med sömnpulvret.
Imorgon klockan 04:30 styr vi bilen över Öresundsbron och kör några timmar mot Rödby. Där väntar båten som tar oss över till Tyskland. Och bara båten väntar barnen med stormförtjusning på. Kul när barnen är så fulla av förväntan.
Nu kommer jag nog inte att skriva på några dagar men dessto mer att berätta om när jag är tillbaka... KRAM på er så hörs vi snart!

2 kommentarer:

Cee sa...

Visst är det roligt när barnen tycker det skal bli roligt... Ha en trevlig semester kramar Cee

Linda sa...

Ååå vad mysigt ni verkar ha det!
Härligt=D
Jaså Malmö är en mysig stad, kanske ska utforska den bättre nån gång..med de där hotellcheckarna man får från coop*L*
Ha nu det riktigt trevligt så ser jag fram emot en uppföljning!
Kram