torsdag 31 juli 2008

Ni kanske undrar...


hur det går för mig med vikten? Ja vad ska man säga. Det går ganska bra uppåt på vågskalan om man säger så. Tror jag har gått upp nästan 2 kilo. Har som många andra under semestern tappat lite av min motivation. Men jag har njutit i full drag, precis som en semester ska vara. Druckit rödvin på kvällarna och grillat lite emellanåt. Men jag lovar, jag kommer igen!
På söndag ska jag åka med en "vårdtagare" som personlig assistent ner till västkusten och sova över i en stuga några dagar. Ska bli roligt. Förena nytta med nöje. Men maten brukar inte bli så bra. Ja ja det blir till att ta tjuren vid hornen när jag är tillbaka igen bara.
Men jag måste få säga att den här sommaren har varit alldeles underbar! Paris kommer jag aldrig att glömma. Disneyland var stort och vackert. Normandie var oxå storslaget att få se. Plus all go sol man har fått på sin kropp dom senaste veckorna, bada i havet och känna västkust-sanden under fötterna. Mmmhhh vilken sommar!
Det finns ju i och för sig saker som man hade tänkt att göra hemma som givetvis aldrig blev av. Tex, en storrensning i källaren, målning av altanen och lite annat smått o gott. Men jag ska nog hinna med det oxå så småningom, kanske...

6 kommentarer:

Helen sa...

förlåt att jag varit dålig att kommentera... ni verkar ha haft en toppensemster.. å vikten på semestern få man glömma för då ska man njuta.. man får jobba lite hårdare efteråt istället... du fixar det lätt som en plätt tror jag... parfymerna är så goda..eller ja lukten är god hihi..
härlig sommarbild.. å på barnen..
nu ska jag sova.. har nyss gått en rask promenad på en timme å tagit en kall dusch.. kram

Malla sa...

Semestern är till för att njutas av, så jag förstår dig helt till fullo!
Huset är köpt hos Gårdsromantik, en blogg med näthandel, gå i å kika vet ja!
www.gardsromantik.blogspot.com

Viktbloggerskan sa...

Är nog 2 kg plus för mig med, men på måndag är det vägning igen som gäller! :-)

Linda sa...

Hmm nu har jag försökt att skicka detta 2 ggr! Men det går inte..om du får samma kommentar ett antal ggr så vet du=)
Joo jag skrev det, att du gör rätt i att skippa vikten nu, den tar vi ju igen så lätt i höst! För vi vet ju att vi kan, eller hur?;)
Å målning o sånt trams kan vänta, tänk vilka minnen du fått för livet istället!
Kram

Cornelia sa...

Såklart men skall unna sig på semestern, det har jag också gjort och nu är det dags att ta tag i det igen. Sånt är livet liksom.
Tack för ett härligt inlägg. Kändes som en hel massa livskvalité...
Kram och pepp

Sanna sa...

Hej det är nog lätt att tappa motivationen under semester tid men det är bara att ta nya tag. Det ska jag gör! det har blivit alldeles för mycket gott under sommaren. Tack för en underbar blogg