söndag 6 juli 2008

Imorgon börjar min semester!


Åh! Vad skönt det ska bli! Så imorgon ska det börjas packas och planeras färdväg o dyl. För på onsdag morgon styr vi bilen ner mot Malmö, ska titta till den stora staden och se vad den har att erbjuda. Vi sover där en natt. Tidigt på torsdag morgon tar vi bilen över öresundsbron och kör ner till Rödby där båten ska ta oss över till Puttgarden (båten går 8:15)Från Puttgarden kör vi ner till Köln där vi ska sova en natt på hotell. När vi slår upp våra blå på fredag morgon så styr vi bilen mot Disneyland-Paris.
Det ska bli såå roligt! Barnen har haft nedräkning för den här resan länge nu. Dom har velat packa sina resväskor ändå sedan i fredags.
Vi ska ju självklart åka in till Paris oxå. Eiffeltornet är ju ett måste! Notredame lär nog få ett besök av oss oxå. Sedan får vi se vad det blir mer för något.
Det lär ju framförallt bli intressant med språket. Jag och min sambo kan ju bara engelska. Men det löser sig nog på ett eller annat sätt. Får väl försöka med lite teckenspråk annars =)
Jag lär nog ha massor att berätta när jag är hemma igen. Det pirrar faktiskt lite i magen inför den här resan. Resfeber? Ja,det är det nog allt!
Och den stora frågan är hur ska det nu gå med maten? Jag kommer inte att ha någon koll alls!

5 kommentarer:

lindizh sa...

Visst är det skönt med semester! :-).
Önskar er en trevlig resa.

coyntha sa...

Trevlig sommar!

Titta: http://coyntha.wordpress.com/2008/07/07/jag-har-fatt-pris/

*kram*

Anna sa...

Halloj!! Åhhh vilken spännande resa ni har framför er. Jag kan förstå barnens förväntningar...så kul. Jag hoppas ni får en toppenresa. Kör försiktigt och ha det superbra!!!! // Anna ♥

Linda sa...

Hej!
Ja visst är hon gullig vår lilla kanin=)
Guud vilken härlig resa ni ska göra! Ska bli riktigt roligt att läsa om den sen!
Hoppas ni får det riktigt bra, förstår att barnen är spända=D
Vet du vad jag tycker!??!
SKIIIT i pointsen under den här resan...njuuuuut=)
Kram

Nenny sa...

Hoppas ni får det supersnice!
Kram