tisdag 29 januari 2008

Idag var det vägning igen!


Jag är supernöjd med resultet på vågen...

-0,6 blev det. Men det är fortfarande ett minus... Vågen visade 66,6 kg. När jag stod där på vågen så sa jag till konsulenten: oj,då, är inte det djävulens siffror. Då svarade hon; O,nej så sexig har du aldrig varit som du är idag! (Vi småfnissade lite...)

På fredag ska vi gå ut med jobbet och äta god mat och dricka lite vin. Det ska bli kul. Det var längesedan nu. Jag är ju inte ute så ofta. Det blir ju så när man har små barn och en man hemma som man älskar högt över allt annat. Jag har gjort den biten med "festande", men det är klart att det är nyttigt att komma ifrån varandra ibland.

Jag vill ha vår, vår, vår!!!!...jag längtar...så just därför får ni lite vårblommor av mig...

Kram på er alla!

11 kommentarer:

Louice sa...

Grattis! Klart du ska vara nöjd! :)

Vill oxå ha vår så man blir lite piggare.

Kram!

Helen sa...

grattis till minus.. allt minus är bra.. kul med många 6or.. hihi..
jag vill nog ha lite mer snö innan det blir vår jag.. sonen saknar snön för han fick en snowracer i julklapp å har bara kunnat åkt på den ett fåtal gånger... men sen så vill jag ha vår med varm sol, tussilago å härliga promenader
kram

Cee sa...

Grattis till det fina minuset ... Bra jobbat kram Cee ps, håller jag vill också ha vår vår Nu =)

Angel sa...

Grattis vännen! Toppenbra gjort!

Angel

annelie sa...

Du är inte ensam om att längta till våren. Men här uppe i norr har vi haft så varmt under januari månad att min kompis krokusar hade börjat växa.....Nu är det dock lite kyligare igen.
Grattis till minuset!
/Annelie

Nenny sa...

Hahaha. Du är djävulskt bra på att gå ner i vikt då!!
Snyggt jobbat!
Peppkram

Sara sa...

Grattis till minuset vännen!!! Nu är du nära,eller?? :) Se nu till o njut på fredag. Jag är likadan, jag stannar också hellre hemma med min underbara son och sambo. Men visst är det härligt att komma hemifrån ibland :)!!

kram kram

Heléne sa...

Precis som Sara tänkte jag: men nu är det väl Nära??! GRATTIS! Jättefint minus!! Ha de så trevligt på fredag! NJut av vinet! Kramkram!

Caroline sa...

När jag gick ner som mest i vikt senast, så blev min slutvikt just 66,6 kg! :)

Ett minus är alltid ett minus, grattis!

/Caroline

Linruz sa...

Grattis nu är det inte långt kvar. tror att när våren väl kommer är du i mål.
Kram Linruz

Viktväktaren sa...

Grattis till minuset! Skönt att se att allt kämpande ger resultat! Själv väger jag mig ju inte hos VV utan ställer mig på vågen hemma hos mamma lite då och då, men det ultimata är nog såklart att väga sig hos VV och gå på mötena. Men som ensamstående är det svårt att hitta tid och motivation. Som tur är går det någorlunda bra för mig att sköta det på egen hand...
Åh, jag längtar också efter våren! Jag är så trött på regn och rusk och snö nu...