torsdag 24 januari 2008

Jag är så ...


NÖJD! Med denna dagen!

Jag gjorde 30 minuter på min motionscykel igår, och idag blev det 35 minuter. Sammanlagda steg idag blev 13668. Nästan lika många igår. Som jag sagt tidigare så ligger jag på ca 10.000 steg varje dag. Men jag är otroligt glad att jag har tagit mig i kragen och kommit upp på min cykel igen! Det är ju så "gött" efteråt. Jag tror nog att jag ska införa ett litet månadsschema över min motion, för att hålla koll på mig själv. Det blir ju oxå en sorts motivation.

Nej nu ska jag gå och "slänga" mig i bingen.

Godnatt på er...

3 kommentarer:

Helen sa...

Härligt jobbat.. det är nog bra att skriva allt man rör på sig. så man ser att man gör framsteg där åsså eller kan titta tillbaka när motivationen tryter..
ha en bra fredag
kram

Angel sa...

Tack för ditt pepp. Du har så rätt...jag blev av med 200 g smör paket så jag borde vara nöjd. Du kan även ha rätt att jag ska försöka äta lite mera nu när jag börjat röra på mig mera. Vattenintaget har varit si och så denna vecka också.
Tack för ditt pepp, det behövdes!

DU däremot har varit JÄTTEduktig! Bravo!

Angel

Sara sa...

Hej vännen!!
Tack för dina pepp kommentarer :)
Bra jobbat :) Det är härligt att komma igång med motionen. Jag har legat på latsidan hela veckan. Ska sparka mig i rumpan nu *hihi*:) Ha en super bra helg kram kram