söndag 2 mars 2008

En slö söndag...


har vi här hemma idag. Min gubbe ligger i feber och hostar lite. Det var ju inte längesedan har var sjuk men nu var det tydligen dax igen...

Och jag är slö sedan igår. Var ju iväg på wellness-mässan igår med min väninna. Vi hade jättemysigt!

Mässan var rolig. Dom erbjöd massage, fettmätning(herbalife)men kön var lång och vi orkade inte stå där och vänta. Ansiktkrämer, kinesiska teér, Ekolådor (frukt och grönt hem till dörren), smakprover av alla dess slag, träningskläder, spa-anläggningar m.m.

Men det allra bästa för mig denna dag var massagesulorna som jag köpte för 430 kr. Ja, vad är nu det kan ni undra? Det är vatten fyllda fotinlägg. Jag har av och till haft jätteont i mina hälar. Jag har pratat med några om det och alla tror samma sak, nämligen "hälsporre". Början till inflammation i hälen. Hon jag köpte fotinläggen av trodde samma sak. Jag satte i dom i skorna direkt när jag hade köpt dom och jag kan ju säga att det var som att gå på vatten, helt underbar känsla! Hade inte ont på hela dagen igår!

Fotinläggen är även bra om man har problem med knäna och ryggen. Och om man har ett jobb där man går mycket. Finns 5 olika sorter. Mitt ilägg heter "twin-heels".

Om ni är intresserade så klicka på länken här; http://www.vattensula.nu/

Efter mässan gick vi in mot stan. Blåste kallt som attans, men det gjorde inget när man har så trevligt sällskap :)

Vi kikade i lite affärer tills vi kom på att vi var ju faktiskt jättehungriga. Vi hamnade på "Gamleport". Åt buffé med grillat kött. Tog ett glas vin till oxå. Åh, det var så gott! Jag njöt verkligen!

Sedan var det dax för lite mer shopping. Var inne på Vero Moda och hittade en vit vår/sommarjacka för 300 kr. Bra pris! Så småningom blev det bussen hem. Tack "Ulle" för en jättetrevlig dag igår!!!

När vi var hemma igen så lagade vi pizza. (sara Lee). Åt oxå en hel del godis. GOTT var det!

Men gissa vem som har "ågren" idag????? Räknade ju inga points igår, och överskred något kopiöst! Men stegade över mina 10 000 gjorde jag ju iallafall. Idag känns set lite svårare att komma upp i dom. Klockan är nu 14:30 och är bara uppe i 2190 steg. Så nu gott folk så är det jag som ska ge mig ut på en långpromenad! Jag uppdaterar lite senare...

Kram!!!
--------------------------------------------------------------------------
Hej igen!
Har precis kommit hem igen. Har varit ute och handlat lite frukt o dyl. Ska göra en härlig fruktsallad ikväll.
Mina steg för idag behöver jag inte längre vara orolig för, var ute i eftermiddags och tog en promenad på 1 1/2 timme. I strålande solsken. Det var så härligt! Under förmiddagen och ända fram till det jag gick ut så har det fullkomligt vräkt ner regn. Men så fort jag satte foten utanför dörren så blev det som att kliva in i en vacker vårdag! Mysko...

2 kommentarer:

himlakropp sa...

Det låter som ni hade en jätte trevlig dag på mässan, såna där fotinlägg låter otroligt bra ju :-P

Salsa är jättekul, jag har dansat i 7 år nu och det är nog så att jag kommer dansa livet ut haha
Du får prova på och gå en kurs vettja :-P

Myskläderna har vart på ett tag och nu ska jag lägga mig snart, hoppas du gjorde en smarrig fruktsallad :-)
Önskar dej en bra start på veckan
Kram :-)

Jullan sa...

Oj vilken super dag du verkar ha haft, sulorna verkar ju toppen jag ska allt kolla in länken.
Hoppas jackan känns som ett bra köp.
Kramizzz Jullan