söndag 30 mars 2008

Hej på er...

jag lever... Jag har jobbat hela helgen så jag har varit dålig på att uppdatera och främst då så tänker jag på min checklista.
Jo, jag jobbade ju delad tur idag, och dess emellan så åkte jag och min älskling plus barnen till tatueringsmässan i Göteborg. Det var lite kul att gå o kika faktiskt. Jag skulle vilja ha en tatuering på min ena axel. Inte för stort. Och det ska vara något som symboliserar min familj. Har ni något förslag kanske?
Jag tycker att det är fint med någon liten tatuering bara. Vad tycker ni om tatueringar? Gillar ni det eller hatar ni? Är lite nyfiken bara...

3 kommentarer:

Malla sa...

Vi bor så nära mässan att vi inte heller kunde låta bli att kika förbi.
Dock var jag lite besviken, vet inte vad jag väntat mig men..
Kul var det att se den läskiga Lizardman, han var rolig ju!

Gjorde en tatuering för 10 år sen i nacken och tänkte att jag på mässan skulle få lite inspiration för en övertäckning av den gamla..
Tyvärr, hittde jag inget..
Älskar tatueringaar och man blir lite "hooked" när man väl gjort en, kan förstå alla helkroppstatueringar som folk gör..inte för att jag själv vill se ut så;-)

Cee sa...

Jag gillar tattueringar... Skal sjävl få gjort en den 11 April... på armen... tre japanska tecken som står för evig kärlek och tecknet som står för dotter...
Fick en avbild på armen redan i torsdags när jag var nere hos tatueraren så jag kunne känna på och se om jag vill ha den på undersidan av armen ner mot handleden... och det vill jag bara älskar den där =)
Kram Cee

camilla sa...

Jag gillar det har själv 2st.Funderar på att ta en ner på foten men jag vet inte vad jag vill ha .
Ha det bra
Kram
Ps tack för den jätte fina komentaren på min sida om före och efter bilder