tisdag 4 mars 2008

Lite nervös..

idag är jag allt. Ska till vv idag. Jag tror ju inte på någon viktminskning efter helgens "svullande".
Men idag går jag främst dit för att fylla på motivationen och "ta mig i kragen"igen. Om jag hade fått välja vägdag hade jag nog valt torsdagar eller fredagar. Men risk finns kanske att jag hade fuskat ännu mer då???
Men jag är ganska nöjd ändå att jag äter så bra mat på vardagarna. Förr i tiden, ja tiden före viktväktarna, då åt jag oftast ingen frukost, ibland heller ingen middag, utan "sparade" mig till kvällen då jag åt allt och lite till. Frukt och grönsaker åt jag ganska lite av. Smågodis åt jag i stort sett varje dag. Inget vidare bra matschema! Hur åt ni andra innan? Vad hade ni för vanor?
Jag skriver senare ikväll hur det gick...
So long...

--------------------------------------------------------------------------

Ja,då var man tillbaks hemma igen. Gissa! vad tror ni att det blev? Ett minus?
Nej, det blev det ju inte! Jag gjorde en plussare denna veckan, precis som jag gissat på.
+0,6 blev det. Men jag är ju införstådd med varför så det behöver jag ju inte fundera på vad som gick fel.
Det är lite frustrerande nu när man är så nära. Men jag kan ju ju inte göra annat än att fortsätta kämpa! Det är ju ingen som har tänkt/kan göra det åt mig. Bara ni finns kvar och hjälper mig med peppandet. Det har varit och ÄR en otrolig hjälp till målet. Jag kan ju säga att jag hade tappat lusten för längesedan annars! Tack för att ni finns mina blogg-vänner!!!!
A big kiss från mig...

11 kommentarer:

Malla sa...

Lycka till i kväll!!!!!

camilla sa...

Ja u jag åt det gjorde jag...=9
Frukost 3-4 mackor Lunch tog alltid 2 ggr,smååt dess i mellan typ..chip,godis och kakor ja allt man hade hemma. Sen var det kvällsmat blev det mackor igen eller pizza eller någon fettbomb som min man hade lagat...=)
sen konde det slinka ner mer chis och godis till tv:n på kvällen och MASSOR med cola.
Men nu är det inte så längre...skönt...=)
Ha en bra kväll och hoppasVV gick bra.

sommar2008 sa...

Hoppas det gick bra på VV!

Sara sa...

Heej vännen!! Nya tag nu :) Man kan ju inte vara duktig jämnt man måste få unna sig ibland! Nä håller med dig, utan ert pepp hade man inte orkat så här länge. nu kör vi på, inte långt kvar ju :) kram kram

Helen sa...

Skickar lite pepp.. nya tag hej å hå.. kämpa på.. Jag håller med dig.. allas pepp gör en glad och man får mera inspiration till att gå ner i vikt.. nu stoppar jag i mig vad som helst efter magsjukan.. ska ta nya tag när magen kommit igång som vanligt igen.

kram å pepp

camilla sa...

skickar en massa pepp....=)
Bara att ta nya ta.

Cee sa...

klart vi peppar dig.. det plusset fixar du till nästa vecka. kram Cee

himlakropp sa...

Här kommer ännu mera pepp :-)

Viktväktaren sa...

Jag är väl inte rätt person att uttala mig, så mycket som jag fuskar, men det är klart att man inte kan få ett minus varje gång... Ska man sluta unna sig helt kan man ju lika gärna gräva ner sig totalt... Du är ju ändå så himla duktig och brukar hålla dig till pointsen och dessutom är du ju så himla duktig med dina steg! Nästa vecka får du definitivt ett minus! Tänk bara på hur långt du redan har kommit!
Vad "kul" att du har saknat mig - jag fick ju typ abstinens när du inte skrev på ett tag också. Det är bra att vi har varandra! Ta nya tag nu, så går det vägen, ska du se!

Angel sa...

Tack själv vännen för dina goa kommentarer. Ditt plus fixar du lätt tills nästa vecka - inga problem!

Kramar
Angel

Cornelia sa...

Nya tag, det här kommer att gå fin fint...
Massor av pepp här ifrån
Cornelia