tisdag 18 mars 2008

Nää!!!!!!!!!!!!!


Vad har jag gjort??!!! Igår kväll hade jag köpt påskgodis till mina barn och till min systers barn. Satt och delade upp godiset i äggen. Och det blev ganska mycket över för allt fick ju inte plats. Vad tror ni jag gjorde, ja,just det! Hittade en annan plats som det fanns utrymme i. Nämligen min mage. AJA BAJA! Det var ju inte ens lördag, jag som brukar vara stenhård med det.

Gissa vem som gick till sängs igår med dåligt samvete?

Inte nog med det, idag så ringde dom från mitt jobb (kontoret) och sa att jag blivit 4:a i våran stegtävling på jobbet. Och dom undrade om jag kunde komma och hämta priset. Helst idag eller imorgon. Jag blev ju fruktansvärt nyfiken och åkte till kontoret efter jobbet. Och gissa vad jag vann.... Jo, ett MEGASTORT påskägg, fullt av smågodis, en liten påse chips, en liten påse ostkrokar och 4 biobiljetter. Gissa om jag var glad. Samtidigt så såg jag mig själv framför mig hur jag ligger och fullkomligt "svullar" i mig hela påskägget alldeles för mig själv och bara växer och växer.

Det bästa med påskägget var iallafall biobiljetterna. Vi har bestämt att vi ska försöka att komma iväg ganska snart och då blir det en barnfilm, och godiset ifrån påskägget. Om det finns något kvar tills dess för jag har ju naturligtvis varit där och nallat några nävar. Så gissa vem som går till sängs även idag med dåligt samvete. Som jag sagt innan, jag kan inte ha smågodis hemma för det bara ligger och ropar mitt namn. Den här påsken börjar ju inte bra, eller rättare sagt den har ju inte ens börjat!

Hur ska den här påsken sluta? Hjälp jag har börjat att tappa min motivation, och det rejält!

Jag vet ju hur jag ska göra, men det är ju så jobbigt när påsken bara består av alla gottebord plus all denna goda plockmat på påskbordet. Helst av allt skulle jag bara vilja hoppa över hela påsk, helt enkelt snabbspola framåt eller ja, låtsas att denna helgen inte finns.

Hur har ni tänkt att göra? Har ni någon bra plan? Kom med lite råd snälla...

9 kommentarer:

himlakropp sa...

Jag känner mig lika orolig som du...HUR ska det här sluta ?!?
:-S

Helen sa...

du.. jag gjorde precis lika igår när jag fixade små godisknyten till alla påskkärringar.. många många blev det i min mage.. jag har ingen plan, har nått botten av bergodalbanan och har bestämt mig för att ta tag i det igen efter påsk.. men det är med dåligt samvete som jag slänger vikttankarna åt sidan.. vi ska ju ha två stora kalas åsså ett på fredag då leo fyller 3 då blir det släktkalas firar Thea då åsså som fyller 1 år nästa torsdag. Men sen blir det barnkalas då när hon fyller år.. kommer inte kunna låta bli tårta å kakfat då.. så det får bli nya tag i slutet på nästa vecka.. surr surr

camilla sa...

Ja du du har ju läst min blogg och jag vet inte hur jag ska göra men funderingar har jag.
Tror att jag ska unna mig 2"ätar"dagar och sen försöka att räkna pointsen igen,men tänka är ju alltid bra men hur det sen går det vet jag inte.
Om det nu inte skulle gå så får vi börja o igen efter påsk för längre än så får det INTE bli!
Ha det bra

Jullan sa...

Ja det har varit lika här, gissa vem som ätit champanje choklad jo jag, och påsken ja min motivation är lika dålig som vädret.
Dock får vi inte ge upp så nya tag efter påsk och inga dåliga samveten för det.
Kramizzzz

Angel sa...

Du är precis likadan som jag är med snacks, finns det hemma då äts det uta hämningar. Ta en dag i taget så ska det nog gå bra.
Grattis till det stor apåskägget, en kul grej!

Linruz sa...

Nemen fy viklen konstigt pris i en stegtävling....borde ju varit något nyttigt i stället!!!
Jag vet med mig att jag inte hade kunnat låta bli det om jag hade det liggande.

Här blir det nog tyvärr en hel del godis ätande till påsk.
Har ingen karaktär just nu.
Har kommit igång bra men träningen som tur är så det märks inte nårgra plus på vågen men det blir inte så mycket minus heller tyvärr!!!
Kram på dig Linruz

Anonym sa...

Men fy!! Din stackare säger jag - vilket dåligt pris i en stegtävling!! (Syftar på godiset såklart, biobiljetterna var ju bra). Det vet väl alla att efter en bra vikt- eller träningsprestation så ska man ju inte belöna sig med sånt som går att stoppa i munnen, utan någon annan bra belöning (typ kroppsbehandling eller annat som är skönt för själen). Jaja, så kanske bara viktminskare tänker iofs... Nåväl, grattis till priset iallafall!

Jag förstår ditt dilemma ang godiset. Jag har SKITSVÅRT för att ha godis hemma!!

Men du - snubbla inte på mållinjen nu! Det gjorde jag sist jag gick ned i vikt. Gick ner 28 kg och hade typ 2 ynka kilon kvar som jag aldrig gick ner. Jag nöjde mig för tidigt. Tappade totalt fokus. Och vips hade kilona smugit sig på och här är jag nu... Så - var bättre än jag var!!!!!!

Heja!

Sara sa...

Heej vännen!!! Ibland måste vi ha sådana dagar, men bara man tar tag i det dagen efter igen :)!! Du fixar detta. Du är snart i mål. Kom igen nu!!
Till påsken ska jag ha en dag som jag unnar mig både god mat och lite godis. Vi behöver det för att orka fortätta våra sunda liv :)
Strunta i den dagen som har varit och blicka framåt. Du kan detta, eller hur!!! :)
GLAD PÅSK!!
kram kram

(GE bort godiset som du vann och ge dig själv ett annat pris. Något som du verkligen vill ha)

Viktväktaren sa...

Jag är ju verkligen inte rätt person att komma med goda råd, men jag tycker absolut inte att du ska ha så dåligt samvete! ALLA trillar dit någon gång då och då... Däremot tycker jag som Sara att du ska ge bort godiset, för det är ALDRIG bra att ha sånt liggande hemma. Vad svårt det är att behålla motivationen! Varför ska det vara så svårt? Men du är ju så himla duktig som går så mycket. Vad gäller smågodis trillar jag inte dit på det, för jag får migrän om jag äter för mycket smågodis, men däremot god mat, choklad och chips! Och sen är det ju så jobbigt att räkna hela tiden, men utan att räkna klarar jag det inte heller, så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Men glad påsk i alla fall! Och tänk på att du vill vara smal och fin i sommar :-)