fredag 31 oktober 2008


Jag har inte skrivit här på några dagar... för att jag har fått sk. bloggtorka!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om...
Ikväll har barnen var ute och skrämt lite folk. Iklädda häxdräkter och argt sminkade i ansiktet. När dom kom tillbaka hem var dom överlyckliga över godiset dom hade lyckats få ihop.
Kvällsmenyn här hemma löd så här; Ångkokta gröna myrägg med köttslamsor och snorsås med en delikat minilung-sallad till. Låter det inte gott????
Undrar ni vad det egentligen var för något? Jo, det var kokt ris(med grön karamellfärg) och ugnstekt kalkon med kantarellsås. Och till det en sallad med kidneybönor (mini-lungorna), tomat, majs, sallad, gurka.
Och det var mycket godare än vad menyn låter det kan jag ju garantera!
Vad tycker ni om halloween? Jag tycker att det är kul grej och framförallt för barnen. Vi brukar varje år köpa en pumpa och gröpa ur, göra ett coolt ansikte och sätta på trappan med ljus i. Pumpafröna brukar vi rosta i ugnen med lite salt på och äta som snacks. Har ni något särkilt som ni gör på halloween?
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig fredag!
Happy Halloween på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nja menyn den lät ju inte super god om man säger så ;) Så det var tur att du förklarade vad det var ....hihi Kul grej tycker jag.
Nä här firar vi inte det. Barna brukar gå en runda och göra "bus eller godis" men det är det ända.
Ha en fortsatt trevlig helg
Kram

sanna sa...

Hej vännen! Jag ska skriva till dig snart... Jag var nog mer för det innan, fast jag tror det beror mycket på att vi flyttat. För när vi bodde i Gävle var det ofta vi som ordna sådana saker för vännerna.

Jag tyckte alltid att det var roligt att gå på sådana fester, fast det var mest när vi var yngre.Seen vill ju jag vara den som springer och knackar på =)
Hoppas du får en fin helg vännen.

Jag saknar dina inlägg, skulle helst vilja ha flera om dagen. =)

kRAM PÅ DIG

Sanna sa...

Hej vännen! Nu har jag en utmaning till dig på bloggen! =)