onsdag 8 oktober 2008

Lunchmacka 1 pers. 6 points

1 pitabröd
0,5 burk avrunnen tonfisk i vatten (75 g)
2 tsk lättmajonäs
1-2 msk lättfil
0,5 tsk curry (eller efter behag)
1 tsk chilisås
0,5 dl riven morot
5-6 st kapris
0,5 dl majskorn
rödlöksringar, salladsblad, gurka och tomat

Värm brödet enligt anvisningar och skär upp det. Blanda tonfisk med majonäs, lättfil, curry, chilisås, kapris och morot. Smaka av med salt och peppar. Fyll brödet med röran, majs, rödlök, sallad, gurka och tomat.
Smaklig måltid!

4 kommentarer:

Sanna sa...

Åhh.. Vad gott jag som inte visste vad jag skulle äta till lunch idag. Så har jag allt hemma också =) Det måste jag göra idag.
Hoppas du får en bra dag vännen...
Kram Sanna

Annika sa...

Hej! Va kul att du följde mig när jag viktväktade förra gången. Då vet jag nu att jag har åtminstonne ett öga på mig. Hehe.. :-) Jätte-fina recept du har! Jag lär kika in här ofta. Hur mycket har du gått ner? Du har ingen gästbok va? Jag hittade ingen.
Ha en bra dag!
/Annika

Jenjo sa...

Å hej å hå... Detta såg riktigt mumsigt ut. Måste testas... :)

Vad trist att du inte fick väga dig sist. Visst är det irriterande när man ställt in sig på en sak, och så händer något som gör att det inte går. Nåja, det blir väl bara ett större minus nästa vecka istället... ;)

KRAMIS

Angel sa...

Tack för din kommentar, jo jag tar det i min egen takt, det känns jättebra det här. Jag kör tallriksmodellen och motioner varje dag under veckan och vilar på helgerna. Då unnar jag mig något men inte mycket. Jag har inte ställt mig på vågen ännu utan väntar och ser, hoppas verkligen att det ska ge resultat för det känns så bra.

Angel