onsdag 22 oktober 2008

Några gamla foton som jag har försökt förtränga...Här är några gamla kort som jag har hittat. Det finns inte så många kort på mig som stor för jag försökte att undvika kameran så gott det bara gick. Jag mår riktigt dåligt när jag ser dom. Och det märks att man försökte gömma sig för det var alltid stora t-shirtar, och titta in i kameran det gjorde jag nästan aldrig. BLÄ! Det är med skräckblandad förtjusning som jag visar bilderna.

8 kommentarer:

Helen sa...

starkt gjort att lägga ut dom vännen.. men du måste vara såååå himla nöjd med dig själv.. vilket resultat.... å du måste må mycket bättre..
grattis till det lilla minuset.. å att det går bra med jämnvikten... härligt... du är en stor förebild för oss alla som kämpar.. tack för det.. kram

Sanna sa...

Du har verkligen lyckats..... Tack för att du finns i mitt liv och att jag fått äran att följa dig på din resa. Du är så underbar vännen... Så liten som du är så blir det inga problem att ta med dig resväskan. =)
Kram

Helena sa...

Gud! vilken förändrig tjejen!
Bra kämpat!
kram

coyntha sa...

Gud vad snygg har du blivit nu! Man kan se en stor skillnad!!

Bra jobbat! Det är bra att titta på gamla bilder... man får inte glömma hur kan man ser ut om börja att äta dålig.

*kram *

L sa...

Jag vet inte ens vad jag ska skriva riktigt, men måste ju ändå kommentera. Läste ett inlägg på FL om en tjej som gått ner en hel del och som blev arg när andra sa att hon var så snygg nu, för det innebar ju att hon då var ful tidigare. Men så tycker jag ju inte att det är. Du är snygg nu, du var snygg då, men du har kämpat så bra och vi andra (=jag) blir ju så imponerade och inspirerade. Vi vill ju vara smala för det är ju inte så snyggt med en stor kropp. Starkt jobbat!

lindizh sa...

blev fel, jag är l

Anonym sa...

men suck, det försvann en rad i inlägget. ; håller med ovanstående! ;-)

"Anna" sa...

Jösses vad duktig du har varit! Grattis! Du är ursnygg nu. Vågar man fråga vad du vägde när du var som störst?