tisdag 15 april 2008

HEMLAGAD FISKBURGARE


POINTS® värde | 6,5
Portioner | 1
Förberedelser | 10 min
Tillagningstid | 10 min
Svårighetsgrad | Lätt

fisk och skaldjur | En burgare som är hemlagad slår alla andra burgare med hästlängder.
| Den här är gjord på torsk och serveras med ett brunrostat bröd.




Ingredienser

1 liten filé Torsk, 150 g
1 msk Ströbröd (skorpmjöl)
50 g Yoghurt naturell lätt max 0,5%, 1/2 dl
5 skivor Gurka inlagd
1 st Tomat
1 skiva Bröd ljust/vitt, formfranska
2 tsk Margarin flytande max 80%
5 g Senap osötad, 1 tsk


Instruktioner

Mixa torsken till färs.
Blanda torskfärs med ströbröd och stek i flytande margarin.
Blanda samman lättyoghurt, senap och hackad smörgåsgurka.
Servera med tomat och rostat bröd.

Källa: www.viktvaktarna.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh det där lät ju gott!! Måste testa. Tack för mat inspiration.

/Minus

Cee sa...

mmm ja det lät gott och skal avprovas i kommande veckan kram Cee

Helen sa...

Låter himmelskt gott. går det bra med fryst torskblock tro???