måndag 6 oktober 2008
Fisk i folie med currysmör 4 port. 3,5 points
ingredienser;
400 gram hokifilé
500 gram frysta wokgrönsaker
1 tsk flytande margarin
salt, peppar
Kryddsmör;
40 g margarin
1/2 msk curry
1 tsk citronsaft
1 vitlök
1/2 dl persilja
Tillagning
1. Värm ugnen till 200°C.
2. Smörj 4 bitar aluminiumfolie med 1 tsk margarin, fördela grönsakerna och krydda.
3. Lägg de tinade fiskfiléerna ovanpå, salta och peppra.
4. Rör samman kryddsmöret och fördela det på fisken. Vik samman till paket och tillaga i ugn ca 40 minuter. Du kan också lägga paketen på grillen.
5. Servera rätten med kokt, pressad potatis.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Å det här med!!
I love fisk!
Har du gjort den här?
Kram
Skicka en kommentar