söndag 9 november 2008

Jag har inte kommit bort...


men man kan nästan tro det...
Har haft fullt upp hela helgen. Har varit ledig denna helgen så vi har passat på att kolla ut en kökslampa o dyl. som nog kommer att passa bra till vårat nya köksbord+ stolar som vi beställt. Ska bli så roligt att få iordning. Kökshörnan har stått tom sedan förra sommaren. Då gjorde vi en storrenovering. Och då menar jag verkligen STORRENOVERING! Vi rev alla väggar på övervåningen och gjorde nytt kök plus badrum, hall.
Kök och vardagsrum går i ett. Köket och vardagsrummet delas av av en stor köksö.
Vi lade ett grå-svart klinkersgolv över stort sett hela övervåningen. Vi har alltså ändrat planlösningen helt och hållet. Så jag tror att om dom förra ägarna kom hit och tittade så hade dom trott att dom gått fel!
Så vi har suttit vid köksön och ätit hela tiden. Så några kalas här hemma har vi inte kunnat ha, för det har inte funnits plats till att sitta. Men nu så blir det snart ändring på det.
Matmässigt i helgen har väl varit ganska bra. Men jag föll för smågodiset. Och det blev massor kan jag ju säga! F*n att jag inte kan hålla mig nu när jag kör jämnvikten! Jag känner att jag har gått upp och det visar ju oxå den där dumma vågen som jag ställer mig på varje dag. Måste få tummen ur och gå till vv på tisdag. Annars så barkar nog mitt jämnviktsprogram åt skogen och likaså mitt guldmedlemsskap.
Har slarvat nu i snart 2 veckor och inte räknat en endaste points. AJA,BAJA på mig!
Får ju inte ge efter nu när jag snart är i hamn.
Som ni förstår så har motivationen tappats någonstans på vägen, och varför det begriper jag INTE. Jag borde ju ge järnet nu medans det är varmt!
Bilden hittade jag på www.kellogs.se och jag tycker att den visar så bra hur jag känner mig just nu. Jag står alltså på bägge fatens sidor just nu, om ni förstår vad jag menar...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du får inte ge upp nu vänne :( Herre gud du somvaritså duktig. Men visst det är lätt att tapa fokus,men jag tror att du snart är på banan igen ;)
Kram
Heja heja

Sanna sa...

Men lilla vännen! Nya tag är det som gäller, jag lovar det har jag fått lärt mig i helgen. Det är alltid så jobbigt när man känner att man tappar kontrollen lite.

Men du vet! jag tror så mycket på dig och du har ju lyckats med så mycket. Jag tror inte det är så ovanligt det här.

Förra gången jag stod där. Så var det som inte min kropp ville att jag skulle lyckas att ta mig till mål. Jag kämpade så länge på min vikt, men mycket på grund av att jag inte tillät mig lyckas.

Jag hejar på dig och du kommer snart vara där. kram vännen...

Anonym sa...

Hej! Du kan inte ge upp! Du som har varit så duktig! Kom igen nu, det är den sista. Det kan vara riktigt kul att bli guldmedlem!!

Du kan! Vi kan! Eller hur? Jag hejar på dig.

* kram *

Linruz sa...

Du kommer klara det här det vet jag. Du har kommit så långt nu.
Vore kul att få se lite bilder på köksrenoveringen...jag blir så nyfiken

gullmalva.blogg.se sa...

Vad härligt det låter med en hel renovering sådär.
Det planerar vi också att göra om ett tag..frågan är bara HUR??
Jag har så dålig fantasi sådär..
Kanske skulle få lite inspiration från olika inredningstidningar eller så..
Men du! Då kan ni ju ha nyårsfest hos er!! Eftersom ni inte kunnat ha nåt nu på ett tag:D
Bra ide va?!! *fniss*

Jag blir inte ens orolig för dig med vikten, vet att du klarar det galant!!
Klart inte motivationen kan ligga på topp jämt, men du har klarat det så långt så du klarar den lilla pytte biten som är kvar med:)

Kram

Mormor sa...

Hej!
Igentligen är inte mediumskapet en hobby, det blir helt enkelt en livsstil, men de vet du kanske när din svärmor är på samma linje.
Jag är mycket "strikt" med när jag jobbar och inte jobbar, annars skulle jag bli helt utbränd. Så jag "vibbar" aldrig när jag är bara "mormor" men jag har klienter från hela Sverige.
Förstår att du inte vill gå till din svärmor, det skulle jag också ha valt bort ( å jag tror inte hon vill ha dig som klient heller *fniss*)
De är svårare att plocka upp för mycket hos närstående, tycker jag själv i alla fall.
Nu tänkte jag börja med VV pulvret tar död på mej....
Kram till Dig!

Åsa sa...

Heja heja dig! Kom igen inte långt kvar. Vet att det är jobbigt men om du ser tillbaka så vet du ju också att du klarar det. En paus kan man alltid behöva bara man bestämmer sig för att fortsätta sen, det är väl det som är det svåra att garantera...
Kram på dig! Tror på dig!