tisdag 4 november 2008

Tankar kring vågen...


Jag tar efter Sannas funderingar runt det här med våg...
Är ni som jag? Vadå undrar du säkert nu.
Vågberoende och vågmissbrukare! finns det ett sådant ord så är jag nog banne mig "vågmissbrukare"!
Istort sett varje dag ställer jag mig på vågen. Och det är dagens vågbesked som avgör vilket humör jag kommer att var på. Visst är det ganska hemskt! Mitt liv styrs av en f*cking våg!
Kanske ska ta och slänga ut den genom fönstret för jag har faktiskt en hat-kärlek till den.
Men om man nu kanske är på jakt efter en snygg våg så kanske den här skulle kännas hipp. Vågen är från OBH Nordica.

9 kommentarer:

*Pinglan* sa...

Väger också mig varje dag, minst en gång.. Har vågen sidan om min säng, men siffrorna styr inte mitt humör den dagen. Jag tar det som det är ena stunden visar den en sak och senare en annan. Men skönt är det att se att man inte är helt ute och reser.

Nenny sa...

Försök väga dig mer sällan. Börja med att helt enkelt hoppa över en dag. Säg till dig själv att vågen inte bestämmer över dig. DU bestämmer över den. Gå sedan gradvis neråt. Väg dig varannan dag, sen var tredje osv. Att hoppa på vågskrället varje dag mår ingen bra av. DU styr över DITT liv. Inte nån elektronisk mackapär...
Kram

Angel sa...

Ta bort vågen min vän, det känns som om den är din fiende just nu. Ställ undan den och bestäm ett datum istället när du plockar fram och väger dig. Jag ställer mig alltid på vågen och väger mig runt den första i varje månad (påminner mig om att jag har glömt att göra det) och det mest för att "hålla koll". Samtidigt så mäter jag mig, det är där det syns mest vad som har hänt under månaden. Mycket bättre än vågen.

Angel

Sanna sa...

Hej vännen! Det kan inte vara den som styr så pass mycket att du inte kan verkligen ta i mot att du lyckats? Jag håller med Angel släng ut den.

Det var det bästa min sambo kunde gjort. Än så länge låter jag den nya vågen vara, men om jag börjar igen så åker den ut. =)

Kram och glöm inte bort att du är värdefull vännen...

Anna sa...

Halloj! Har samma problem jag oxå, fast i omgångar...och jag har upptäckt att jag faktiskt mår bättre dom veckor som jag BARA väger mig på VV.. Kasta ut vågen hemma, är nog det enda rätta ;)Ha det så bra! KRAM

Emelie sa...

Ojj vad jag kände igen det där :-D. Men samtidigt är det kul att se resultaten :-). Lycka till!!!

camilla / nakenfis.se sa...

japp! Våga vägra våg! Jag har ställt undan min idag, jag måste komma tillbaks till 1 gång i veckan.

gullmalva.blogg.se sa...

Jätte fin!
Vet du vad jag brukar göra?
Jag ber sambon ta ur batterierna & gömma do där jag inte vet vart dom är
Å när det är dags för vägningsdag sätter han i dom;)

Kram Kram

Ulrika Gabriel sa...

Hej!
Vet att MÅNGA är "vågberoende". Jag arbetar som coach coh bloggar sedan någon månad tillbaka. Skriver just nu om bl.a. förbättrade motionsvanor och önskade viktnedgångar. Jag vet att vågen kan ställa till med problem - särskilt om den inte visar det man tror och hoppas. Jag ber mina kunder som följer mitt Kom-i-form program att ställa undan vågen för att istället fokusera på känslan av att bli piggare och må bättre. Enda andledningen till att ha vågen framme är om man vill använda den som step-up bräda ;-)-

Må så gott!