söndag 3 januari 2010

Ett bra tips!

Jag investerade i 2 sådana här träningsflaskor när jag var på fitnessfestivalen. En svart och en rosa. Och jag måste bara säga, köp minst en och prova! I underdelen så kan man ha med sig extra proteinpulver eller varför inte oxå lite piller i den andra. Du får nämligen med 2 delar som du skruvar på under själva flaskan. Här är lite mer info om den;

Smartshake är lösningen för alla som har tröttnat på att ta med sig kosttillskott i påsar eller burkar till jobbet och träningen. En svensk uppfinning som skiljer sig från sina
konkurrenter på en rad punkter: man kan till exempel skruva fast flera portionsbehållare på undersidan av shakern där du förvarar energidryck eller måltidsersättning.”Att äta kosttillskott ska vara enkelt och smidigt, säger Mikael Nilsson, vd och uppfinnare till Smartshake


”Dagens livsstil gör att vi ofta är på språng och har tajta scheman. Många tränar innan eller efter jobbet och att kunna ta med sig allt man behöver i en och samma produkt underlättar enormt”, fortsätter Mikael Nilsson.

”Alla som tränar behöver snabb tillgång till näring och vätska - oavsett om du är proffs, motionär eller amatör. Vanligtvis delar man upp dagens portioner av kosttillskott i påsar eller små burkar som man får släpa på separat. Med Smartshake har du med dig allt i en och samma produkt!”

Smartshake är läckagesäker både för varma och kalla drycker och även försedd med en praktisk nyckelring.Och för att tåla det hårda livet som träningspartner är Smartshake designad med en greppvänlig midja och tillverkad i en plast som utan problem tål både maskindisk och mikrovågsugn.

Uppfinningen är svensk och Mikael Nilsson säger sig inte vara förvånad över att den redan blivit en snackis i träningssammanhang:
”Den 5 december världslanserar vi Smartshake på Fitnessfestivaleni Göteborg, men redan nu har vi börjat få beställningar och det är många som hör av sig och vill veta mer”, säger han.

Läs mer på www.smartshake.com

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med att Smartshake är helt suverän. Såg att man kunde köpa den på www.gymgrossisten.com