torsdag 21 januari 2010

Jag har ett mål...


Att komma i dom här nya jeansen.

Det får väl ta sin tid, men ner i dom det ska jag!

Just nu får jag knappt upp dom över rumpan...

4 kommentarer:

Nenny sa...

Det är ett bra mål!

Och jo visst känns det bra med träningen. Det har jag lyckats få rätt på i alla fall! =)
Ha en skön dag!
Kram

Sandra sa...

Snart kommer du lyckligt gå omkring i snygg jeansen! Som du tränar och ligger i så är du snart där jag lovar det kommer att gå fort!

Bondbruden sa...

Det fixar du lätt med energin...och undrar lite nyfiket, vilken storlek är det??
Kram

Cornelia sa...

Hej hej,
Då är vecka 3 av Rivstart 2010 ett minne blott och vi blickar framåt mot vecka nummer 4.
Jag saknar ditt resultat från vecka 3. Kanske har du glömt att meddela, kanske har det inte gått så bra och du känner inte för att meddela eller kanske har du meddelat och jag har missat det?! Oavsett orsak tar jag gärna emot ett mail eller meddelande så jag vet att du fortfarande vill fortsätta. Du kanske gör en omstart? Det har vi ett par som gjort.
Vecka 3 har varit en mellanvecka för många av oss. Flera har stått still eller gått upp, ja sedan finns det ju såklart de som har lyckats kanonbra och rasat några kilon också.
Variationen är stor men det viktigaste är ju ändå att vi gör detta tillsammans. En vecka är ingen vecka, vi har fortfarande chansen att ta tag i situationen och räta upp den om vi är på fel spår.
Själv tar jag en vecka i taget nu. Försöker bara fokusera fram till nästa vägningsdag för att inte spåra ur. Det har varit nära ett par gånger de senaste dagarna och då kan det vara svårt att behålla fokus om man har siktet inställt för långt bort.
Ha nu en fin och bra vecka. Hör av dig till mig med resultat eller bara ett livstecken på bloggen: www.mia-caramia.blogspot.com eller mailen: caramiamia@gmail.com
Kram och pepp
Cornelia