söndag 3 januari 2010

Nytt år nya tag!


Jag tycker att 2009 har varit ett fantastiskt bra år. Jag började ju styrketräna i mitten på juni. Och därmed var det bye, bye till ryggontet. Och ingen är gladare än jag =)

Nu känner jag mig stark och pigg och är nästan aldrig sjuk =)

Så 2010 ska bli ännu lite bättre! Träna lite hårdare. Lägga in mer cardio iallafall så småningom. För jag måste ju säga att styrketräna 5 gånger i veckan från att inte ha tränat alls det är väl en väldans bra investering i hälsosyfte.

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här i bloggen, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag tror kanske att det är lite tråkigt för er att läsa om hur jag har tränat under veckan. Så därför har jag tänkt att jag skriver träningen ute i spalten till höger.

Jag har förstått att kosten är A & O. Jag har gått upp några kilo på grund att jag har slarvat just med det. Fettsnålt med bra fetter och inte äta för lite heller. Det är en balansgång det... Jag tror att jag många gånger äter för lite, så min kropp har blivit lite dålig på att förbränna .Ska försöka att hålla lite anteckningar för mig själv med maten. måste börja att skriva upp allt så jag ser själv hur många kcalorier jag får i mig.

Har även förstått hur viktigt det är med bra fetter. Jag har börjat äta omega3, 2 gånger om dagen. Det slinker även ner en tablett vitamin/mineraltablett oxå.

Hur har ni tänkt er att det är året, 2010 ska bli???

För mig är det en fortsättning i hälsosyfte som gäller! Och jag mår såå otroligt bra nu och jag hoppas att ni som inte tränar att ni iallafall provar på så ska ni se hur mycket lättare allt känns och man får så mycket ork till annat än bara träning oxå =)

Nu kör vi mot ännu mera hälsa 2010! Go, go, go!!!!!

5 kommentarer:

Cornelia sa...

2010 ska jag nå min målvikt, jag skall se till att få in ett sunt ätande som blir en del av min vardag och jag ska lyckas med att springa Broloppet. De e mitt 2010 det. Kul att du skriver lite, heller lite ibland än inte alls. Kram och pepp

Cornelia sa...

Åh nu såg jag att du ville haka på Rivstart. Klart du ska. Jag har lagt till dig på listan. Resultatrapportering sker per kalendervecka :-) Kör hårt

Bondbruden sa...

Klart jag vill läsa om din träning, så sluta inte blogga om det du gör....det är så kul....
Gott nytt år på dig....

Cee sa...

Ja jag vill gärna läsa mer om träning mitt 2010 blir att träna mer här med... Nu skal kroppen formas så gott det går i takt med att jag minskar i vikt jo =) kram och lycka till med ditt kram Cee

Anonym sa...

I år ska jag vara i mitt livs form!
Det är bara att köra på eller hur?
Så spännande!!

Kramar