tisdag 22 april 2008

Tandoorigrillade kycklingfileér



4 portioner


Ingredienser
4 kycklingfiléer


Tandorimarinad:
2 dl yoghurt, naturell
2 tsk garam masala
1 tsk ingefära
2 tsk gurkmeja
1 tsk sambal oelek
2 vitlöksklyftor, pressade
1 tsk salt


Tillagning
Olja till grillgallret.

Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.

Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.


Källa: www.coop.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där verkar vara något i min smak. Mumsigt såg det ut.

Anonym sa...

Låter mycket gott..tack för receptet
//P