tisdag 4 november 2008

UNGERSK KYCKLINGGRYTA 2port. 5,5 points

2 portioner á 5,5 pts

2 kycklingfilér
1 dl Ajvar mild
1 dl VV fraiche
3-4 klyftor Vitlök
1 purjo
lite vatten + halv kycklingbuljongtärning eller 1 msk kycklingfond
timjan, salt och peppar
Valfri mängd potatis

Gör så här:
Finstrimla kycklingfileérna och bryn tillsammans med purjo, vitlök..
Blanda allt och koka cirkus 10 min.
Servera med klyftpotatis i ugn (utan fett) eller helbakade små potatisar

Källa: www.56kilo.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mums blir att prova framöver. alltid kul med lite nya reccept.

Anonym sa...

Du lägger ut mycket goa rätter... Hoppas du mår bra vännen! saknar dig =)
kram

Anonym sa...

Det lät mycket gott! Ska jag testa någon gång :)

Anonym sa...

men nu har du varit borta länge...
Man saknar dig ju så mycket då..
Hoppas att du mår bra vännen.
Kram